Yeşilyurt Muhtarı Hasan İnanç ve Geyre Muhtarı Nevzat Çoban'ın girişimleri, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley, AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç, Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal'ın destekleriyle Geyre ve Yeşilyurt Mahalleleri arasında menfez çalışması tamamlandı. Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) malzeme teminini sağlayıp Karacasu Belediyesi yol çalışması sırasında gereken işçilik desteğini verirken çalışmalar bitti ve yol hizmete açıldı.

YOL, 10 KİLOMETRE UZUYORDU

Çalışmalar sebebiyle emeği geçenlere teşekkür eden Muhtar Hasan İnanç, "Geyre ile Yeşilyurt arası menfez çalışması tamamlandı, halkın hizmetine açıldı. Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley'in, AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç'in destekleriyle çalışmalar tamamlandı. YİKOB malzemesini verdi. Karacasu Belediyesi işçiliğini yaptı. Geyre ile Yeşilyurt arasındaki çay, yağmur sularının birikmesi sebebiyle taşıyor ve bu yoldan geçmek mümkün olmuyordu. Ulaşımı sağlayan yol üzerinde bulunan çay, yoğun yağışlar sebebiyle taşıp ulaşımı aksatırken mahalleler arası yol 10 kilometre uzuyordu. 4 büz konuldu. Üstü köprü halinde yapılıp betonu atıldı" dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Sözlerini sürdüren İnanç, "Güzelbeyli, Geyre ile birlikte Yaykın ve civar köyler ile buralardaki arazilerine gidenler hatta Muğla ve Denizli'ye gidenler bile yararlanabilecek. Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy'a, Kaymakamımız Sayın Ahmet Soley'e, başta Aydın Milletvekili Sayın Metin Yavuz olmak üzere tüm milletvekillerimize, AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Fuat Meriç'e, Karacasu Belediye Başkanımız Sayın Zeki İnal'a teşekkür ederiz" dedi.