‘Giymiyorsan giydir’ adlı proje çerçevesinde muhtar Taşçıoğlu, hayırseverlerin desteğiyle temin ettiği kıyafet, ayakkabı, kitap ve oyuncakları ihtiyaç sahibi vatandaşlara hediye ediyor.

TAKDİR TOPLUYOR

Aydın’ın Efeler ilçesindeki Fatih Mahallesi’nde 11 yıldır muhtarlık görevini başarıyla yürüten Yıldız Karadaş Taşçıoğlu, örnek çalışmalarıyla takdir topluyor. Bugüne kadar birçok önemli projeyi hayata geçiren Taşçıoğlu, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için başlattığı yardım geleneğini bu yıl da sürdürüyor. ‘Giymiyorsan giydir’ adlı proje çerçevesinde muhtar Taşçıoğlu, hayırseverlerin desteğiyle temin ettiği kıyafet, ayakkabı, kitap ve oyuncakları muhtarlık binasında muhafaza ederek ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyor.

“ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN”

Projeyi göreve geldiği ilk yıldan itibaren her yıl ara vermeden sürdürdüğünü belirten muhtar Taşçıoğlu, “2009 yılında Fatih Mahallesi Muhtarı seçildim. Efeler’in ilk kadın muhtarıyım. Bu sorumluluk bilinciyle mahalleme ve Efeler ilçemizdeki kadınlara hep birlikte hizmete başladım. ‘Giymiyorsan giydir’ adlı projemiz var. Alan el ile veren eli buluşturuyoruz. Bu projemiz çerçevesinde de giysiler, kitaplar, kırtasiye malzemeleri, oyuncaklar, ayakkabılar, ihtiyaç olan her şey mahalle sakinlerimiz ve arkadaşlarımız tarafından muhtarlığımıza bırakılıyor. Biz de kullanmak isteyen ihtiyaç sahibi çocuklarımıza, annelerimize, kadınlarımıza, ailelerimize ulaştırıyoruz. Katkı sağlayan tüm herkese çok teşekkür ediyorum. Biz mahallemiz içerisinde kendi yağımızda kavrulmaya çalışıyoruz. Bu sorumluluk bilinciyle mahallemize hizmet ediyorum. Aza arkadaşlarıma da desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu projemizde katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun” dedi.

DESTEK ÇAĞRISI

Başlattığı kampanyaya herkesi destek olmaya davet eden Taşçıoğlu, “Kullanılmayan kıyafet, ayakkabı, kitap ve oyuncakları bize getirerek bir ihtiyaç sahibi vatandaşın mutluluğuna ortak olalım. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzünün gülmesine vesile olalım. Mahalle sakinlerim başta olmak üzere herkesi kampanyaya destek olmaya davet ediyorum” diye konuştu.