ADÜ Hastanesi’nin güçlü uzman hekim kadrosuna bir yenisini ekledi. Eğitimini yoğun olarak organ nakli üzerine yapan ve yoğun olarak böbrek ve karaciğer nakli üzerine çalışmalarıyla bilinen Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Mahir Kırnap, ADÜ Hastanesi’nde hizmet verecek. Kırnap, organ naklinin yanı sıra Özofagus (yemek borusu) hastalıkları ve kanseri, mide kanseri ve hastalıkları, karaciğerde kitle, pankreas ve safra kesesi cerrahisi konularında çalışmalar yapıyor.
ADÜ Hastanesi’nden yapılan duyuruda, “Genel Cerrahi Kliniğinde göreve başlayan ve aramıza yeni katılan hekimimize ve tüm halkımıza hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, yeni çalışma hayatında başarılar diliyoruz” denildi.

KIRNAP KİMDİR?


Malatya’da 1977 yılında dünyaya gelen Kırnap, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2002 yılında mezun oldu. Başkent Üniversitesinde Genel Cerrahi Anabilim Dalında başladığı Genel Cerrahi uzmanlık eğitimini 2009 yılında tamamlayıp, 2010 yılında Iğdır Devlet Hastanesinde mecburi hizmetini tamamladı. Doç. Dr Mahir Kınap, 2011 yılında Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesinde 10 yıl boyunca Genel Cerrahi Uzmanı ve Transplantasyon Cerrahı olarak görev yaptı.