İncirliova Sanayi Sitesi Prof. Dr. Türkan Saylan Caddesi üzerinde 30 yıldır esnaflık yapan 51 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Salih Temel, 40 bin metrekare alan üzerinde kurulu sanayinin yaklaşık 10 bin metrekaresi içerisinde yer alan 100 esnaf müşterisine kahvehane hizmeti sunuyor. Müşterilerine daha hızlı çay, kahve ve benzeri içecek sunmak için 20 yıl önce bisikleti ulaşım aracı olarak kullanma fikrini hayata geçiren Temel, çalışanlarının bisikletlerle müşterilere götürdükleri içeceklerin hava koşullarından etkilenerek ısınma ve soğumasını önlemek için de özel olarak kapalı sistem tepsiler yaptırdı.

"MÜŞTERİLERİMİZ HİZMETİMİZDEN MEMNUN"


Sunduğu başarılı hizmetle müşterilerinin takdirini toplayan kahvehane işletmecisi Salih Temel, "30 yıldır sanayide kahvehane işletiyorum. Zamanla müşteri sayım arttı. Farklı noktalarda iş yerleri bulunan müşterilerime, ben ve çalışanlarım yürüyerek hizmet vermekte ciddi anlamda zorlanıyorduk. Bunun önüne geçmek için ne yapabiliriz diye düşünürken aklımıza bisiklet geldi. Müşterilerimiz kahvehanemizi arayıp siparişlerini veriyor. Ben ocak başında çalışıyorum, arkadaşlarımız da bisikletle hızlı bir şekilde kendilerine siparişlerini ulaştırıyor. Özel olarak yaptırdığımız tepsilerden dolayı da bisikletle götürülen siparişler, hava koşullarından olumsuz etkilenmiyor. Müşterilerimizin geneli, verdiğimiz hizmetten oldukça memnun" dedi.

DAHA FAZLA İSTİHDAM


Bisikletle kahvehane hizmeti vererek, yanında daha fazla kişiye istihdam oluşturduğunu dile getiren Temel, şunları kaydetti: "Normal kahvehane gibi değiliz. Öyle olsaydık, yanımızda en fazla iki kişi çalışırdı. Bisikletle daha fazla müşteriye ulaştığımız için, çalışan sayımız da fazla. Daha fazla vatandaşımıza, emek kapısı olduğumuz için çok mutluyuz. İşimizi severek yapıyoruz, çok şükür Allah'ım da karşılığını veriyor."