Nazilli'nin en işlek trafiğe kapalı alışveriş caddelerinden Uzun Çarşı’da Veysel Açiğ’ın ortağı olduğu Simitçi isimli işyeri, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (COVİD-19) sebebiyle alınan tedbirler kapsamında evden çıkmaları yasaklanan 65 yaş üstü ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Nazilli Belediyesi aracılığıyla sabahın erken saatlerinde adreslerine simit poğaça göndererek yardımda bulunuyor. Sabahtan Simitçi'de tek tek özel olarak paketlenen simitler, vefa destek grubu ekiplerine teslim ediliyor.

“BU ZORLU GÜNLERİ DAYANIŞMAYLA HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ”


Nazilli’de iki şubesi ile hizmet veren Simitçi Unlu Mamulleri, Nazilli Vefa Destek Grubu iş birliğiyle koronavirüs salgınıyla mücadele çalışmaları kapsamında evlerinden çıkamayan vatandaşlara sabah saat 09.00’da kahvaltı için simit poğaça dağıtarak gönüllerinde taht kuruyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan işletme ortaklarından İbrahim Açiğ, ”Nazilli Vefa Destek Grubu ile işbirliği içinde hergün ihtiyaç sahibi ailelere ürünlerimizden gönderme kararı aldık. Sabahın erken saatlerinde dağıtımı yapılacak simitlerimizi paketliyoruz. Vefa Destek Grubu'nda bulunan vefa grubu personeli aracılığıyla dağıtımı yapılacak olan liste doğrultusunda ihtiyaç sahibi ve 65 yaş üstü vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Bugün itibarıyla 180 haneye ulaşıyoruz, hedefimiz 300 eve ulaşabilmek. Vatandaşlarımıza buradan şu şekilde seslenmek istiyorum. Çevrelerinde ihtiyacı olan vatandaşlar varsa bizlere isimlerini ve adreslerini bildirimleri yeterli. Bize 0541 830 02 51 no'lu telefondan da ulaşabilirler. Elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Bu zorlu günleri dayanışmayla hep birlikte aşacağız” şeklinde konuştu.
Evlere servislerinin olmadığını söyleyen Açiğ, “Biz müşterilerimizin sağlığı ve personel sağlığı açısından evlere personel göndermiyoruz. Sağlık açısından ne vatandaşımız zor durumda kalsın, ne de personelim zor durumda kalsın” ifadelerini kullandı.