Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı'nın sokağa çıkmalarını sınırlandırdığı vatandaşlara, Germencik Ülkü Ocakları yardım eli uzattı. Germencik'te yaşayan 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaç duymaları halinde alışverişlerini yapmaya gönüllü olan Ülkü Ocakları, irtibat için "05348504909", "05469370209" ve "05051573358" telefon numaralarını vatandaşlarla paylaştı.

"ESKİ SAĞLIKLI GÜNLERİMİZE KAVUŞACAĞIZ"


Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Özgür Satılmış, tüm dünyanın koronavirüs salgını ile canla başla mücadele ettiğini söyledi. Türkiye'de Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın görevini layıkıyla yerine getirdiğini düşündüklerini belirten Satılmış, "İşin ehlinde olduğu aşikar. İnşallah ülkemiz bu zorlu dönemi atlatacak ve eski sağlıklı günlerimize kavuşacağız. Bu süreçte de devletimizin koyduğu kurallara uymak gerek" dedi.

"24 SAAT ULAŞABİLİRLER"


İçişleri Bakanlığı'nın 65 yaş ve üstü vatandaşların sokağa çıkmalarını kısıtladığını dile getiren Satılmış, "Bizler de Ülkü Ocakları olarak Germencik'te yaşayan 65 yaş üstü hemşehrilerimizin dışarı çıkmamaları ve sağlıklı kalmaları için alışverişlerini yaparak evlerine kadar götürmeyi planladık. Kıymetli büyüklerimiz ihtiyaç duydukları anda bizlere 24 saat ulaşabilirler" ifadelerini kullandı.