İş yerlerinden çalışanlara verilen sodexo kart, yemek harcamalarında kullanmak içindir. İş yerlerinin çoğunun çalışanlarına verdiği bu kart ile restoran ve cafelerde yemek yiyebilirsiniz. Sodexo Kart, aynı zamanda başka yerlerde de geçmektedir. Bu yerler, market ve giyim mağazaları tarzı yerlerdir. Sodexo geçen yerler listesinde Cafe ve restoranlar ilk gelmektedir. İş yerlerinin elemanlara verdiği bu kart ile yemek harcaması yapılır. Genellikle Cafe ve restoranlarda kullanılan bu kart, başka işletmelerde de kullanılır. Sodexo sitesinden kartı yiyecek ve içecek işletmelerinin dışında nerede kullanacağınızı öğrenebilirsiniz. Bunun için sitede yer alan şehirlerden bulunduğunuz ili seçmeniz yeterlidir.

Sodexo Geçen Marketler

Sodexo kartı, işletmelerde kullanılan bir çeşit karttır. İş yerlerinin işçilerine verdiği bu kart öğlen yemeği harcamasında kullanılmaktadır. Limiti 750 TL’ye kadar olan Sodexo kartın bakiyesi her ay yenilenmektedir. Kartın bakiyesi her ay sıfırlandığı için limiti doldurmanız gerekmektedir. Bakiyesi sabit olan sodexo kartı, ayrıca başka işletmelerde yapacağınız harcamalarda da kullanabilirsiniz. İş yerlerinden çalışanlara verilen sodexo geçen yerler listesinde marketlerde bulunmaktadır. Yemek kartı olarak kullanılan sodexo kart, İstanbul, İzmir ve Ankara şehirlerinde Cafe ve restoranların dışında bazı marketler ve mağazalarda da kullanılmaktadır. Sodexo kartın kullanıldığı marketlerden biri de Happy Center’dir. Bu markette sodexo kartınız ile dilediğiniz gibi harcama yapabilirsiniz.

Sodexo Geçen Yerler Neresi?

Gün boyu çalışan işçilerin öğle arasında yemek yiyebilmeleri için işletme tarafından verilen karta Sodexo kart denir. Yemek kartı olarak kullanılan sodexo limiti 750 TL’ye kadardır. Sodexo kartın limiti ise her ay düzenli olarak yenilenmekte ve yeni bakiye aktarılmaktadır. Bu nedenle sodexo kartınızın bakiyesini ay sonuna kadar doldurmanız gerekir. Sodexo gecen yerler ise yemek yeme yerleridir ancak bunun dışında sodexo kartı kullanabileceğiniz marketlerde vardır. https://www.kredivepara.com/