Başarısının ardından yaşıtlarının aksine telefon ve bilgisayar sahibi olmayarak haberlere konu olan Çilem Özel’i başarısı sebebiyle tabletle ödüllendiren Zeki İnal, “Çilem kızımızı tebrik ediyorum. O bizi gururlandırdı. Allah başarılarını daim eylesin. İlçemiz adına da bu tür haberleri daha sık almayı temenni ediyorum” dedi.
  Zeki İnal'ın Çilem Özel ve babası Cahit Özel’i kabul ettiği etkinlikte Başkan Yardımcısı Mehmet Erikmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş, Geyre Okul Müdürü Nail Keçelioğlu da yer aldı. Çilem Özel’i tabletle ödüllendiren İnal, “Çilem kızımızı tebrik ediyorum. Umarım bu başarılar üniversite sınavlarında da devam edecektir. Karacasu’nun eğitimdeki durumunu beğeniyorum. Öğretmen ve öğrencilerimiz çok gayretliler. Bundan sonra da inşallah birincilikler devam edecektir. Ben Belediye Başkanı olmadan önce de eğitime ne kadar yardımcı olmaya çalıştığımı biliyorsunuz. Bundan sonra da eğitime desteklerimiz devam edecek. Belediye olarak üzerimize düşenin fazlasını yapacağız. Okul Müdürümüz Nail Bey’i ayrıca tebrik ediyorum, kendisini ve öğretmenlerimiz için ayrı bir program yapacağız” dedi.

ZEKİ İNAL'IN EĞİTİME DESTEĞİ VURGULANDI

Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş, “Öğrencimiz bir örnek oldu. Eğitim bir ekip işi. Sayın Kaymakamız ve sizler ne zaman bir talebimizin olsa hemen yerine getirdiniz. Her zaman yanımızdaydınız. Ben bu desteklerinizden dolayı öğrencimiz adına ve kurumumuz adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Öte yandan Zeki İnal’ın Belediye Başkanı olmadan önce çalıştığı özel şirket vasıtasıyla eğitime destek olması bu başarının ardından bir kez daha hatırlandı. Geyre Ortaokuluna 2 adet, Yaykın Ortaokuluna bir adet projeksiyon cihazını hediye eden İnal’a teşekkür eden Nail Keçelioğlu, “Başkan olmadan önce de katkılarınızı biliyorum. Projeksiyon ve bilgisayar takımına ihtiyacımız vardı. 2 adet Geyre’ye, 1 adet Yaykın’a projeksiyon cihaz almıştık. Karşılığını bugün bu başarılarla alıyoruz. Ayrıca okuldaki ekibimiz çok iyi. En az kalan 6-7 yıl kalıyor. Bir şey yapacağız dendiğinde neden değil, ne zaman yapıyoruz derler. Bu anlamda çok şanslıyız” şeklinde konuştu. Çilem Özel de, “Bu başarıya ulaşmak, böyle takdir edilmek çok güzel bir duygu. İnşallah benden sonraki arkadaşlarım da bu başarıyı devam ettirir. Hepinize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.