Ziyarette, Söke ilçe Emniyet Müdürü Yalçın Şipal ve eşi Selma Şipal, Karakol Amiri Serkan Çoşar, Çevik Kuvvet Grup Amiri Seyfettin Çoşkun ile emniyet mensupları hazır bulundu. Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Müdürü Psikiyatri Uzmanı Doktor Yener Bayram tarafından karşılanan heyet, merkez çalışanlarıyla birlikte kahvaltı yaptı.

"BURADAKİ VATANDAŞLARIMIZI TOPLUMA KAZANDIRMAK İSTİYORUZ" 

Ziyarette konuşan Şipal, "Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'miz ile personelini ve burada kalan misafirlerimizi çok önemsiyoruz. Polis Haftası münasebetiyle merkezimize ziyarette bulunduk. Emniyet çalışanlarımız ve burada yaşayan misafirlerimiz de bu ziyaretimizden memnun kaldı. Onlar gibi bizler de mutlu olduk. Burada yaşayan vatandaşlarımızı toplumumuza kazandırmak istiyoruz. Burada hizmet veren başta Merkez Müdürümüz Dr. Yener beyi, özverili çalışmalarından dolayı merkezimiz personelini canı gönülden tebrik ediyorum’’ dedi.

"ANLAMLI GÜNLERİNİ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM"

Merkez Sorumlu Hekimi Uzm. Dr. Yener Bayram ise, "Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle İlçe Emniyet Müdürümüz ve eşi, emniyet mensupları ile birlikte bizlere ziyarette bulundular. Böylesine anlamlı bir ziyarette bulundukları için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Hem bizler, hem de burada yaşayan misafirlerimiz çok çok memnun olduk. Canlarımızı, mallarımızı ve hatta güvenliğimizi sağlayan, aynı zamanda bu kutsal görevlerini icra ederken kendi canlarını korkmadan ortaya koyan emniyet personelimizin bu anlamlı günlerini canı gönülden kutluyorum’’ ifadelerini kullandı.