Fen İşleri Müdürü Özlem Koyun’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Kale, “Türkiye’de bir ilki Acarlar Mahallemizde gerçekleştirdik. Kreşimiz inşallah yıl sonu itibariyle tamamlanarak hizmete açılacaktır” dedi.

“SÖZ VERDİK, SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRDİK”

Geçtiğimiz Mayıs ayında temeli atılan kreşin yaklaşık 750 bin liraya mal olacağını belirten Başkan Kale; “2014 yılında yapılan Belediye Başkanlığı seçimlerinde Acarlar Mahalle sakinlerimize verdiğimiz kreş sözünü yerine getirdik. Projemiz, Türkiye’de 24 saat hizmet verecek tek kreş olma özelliği de taşımaktadır. Kreşimiz tamamlandığında özellikle pazarcılıkla uğraşan vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla günün her saatinde çocuklarını kreşimize bırakarak işlerini takip edebilecektir. Böylece, geleceğimizin teminatı olan minik çocuklarımız modern kreşimizde büyüyecektir. Yaklaşık 40 çocuğumuza hizmet verecek olan kreşimiz inşallah yıl sonu itibariyle tamamlanacaktır. Tesislerimiz mahallemize şimdiden hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

MUHTAR DEMİR’DEN TEŞEKKÜR

Başkan Kale ile birlikte kreşte incelemelerde bulunan Acarlar Mahalle Muhtarı Metin Demir, “Allah Başkanımızdan razı olsun. Yıllardır ihtiyaç olan kreş problemine çözüm üretti. Şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.