Efeler ilçesindeki Atatürk Kent Meydanı’nda toplanan Galatasaraylılar, Türkiye Futbol Federasyonu yönetimini istifaya davet etti. 
  Türkiye Futbol Federasyonu’nun adalet duygusunu hiçe sayarak verdiği kararla Türk futbolunu kaosa sürüklediğini savunan Aydın Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Cengiz Arıcıoğlu, “Bu adaletsiz kararlarla sadece kulübümüze değil, 30 milyon Galatasaray taraftarına haksızlık yapıyorsunuz. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından disiplin kuruluna sevk kararının göğsünde şerefle ay-yıldızı taşıyan, Avrupa’daki çok önemli maçına çıkmasına saatler kala açıklanması tüm spor camiasında şaşkınlıkla karşılanmış olup Galatasaraylılarımıza, gurbetçilerimize, camiamıza futbolumuza yapılan en büyük kötülük ve zulümdür" ifadelerini kullandı.

"HİÇ VİCDANINIZ SIZLAMADI MI?" 

"Bu açıklanmanın zamanlaması Türk futbolunun çıkarlarına zarar vereceğini düşünüp hiç vicdanınız sızlamadı mı?" diye soran Arıcıoğlu, şunları kaydetti: "Kendinizi adil mi sanıyorsunuz? Adınızın önündeki ‘Türk’ ibaresi sizlerde hiçbir şey ifade etmiyor mu? Cezaları tekrar gözden geçirerek kamu vicdanını rahatlatmayı düşüneceğinizi umuyoruz. Türk futbolunun durumu gözler önünde. Dileğimiz ve temennimiz, tüm kurumlarınızla istifa etmeniz. Bu kararınız da Türk futboluna yapacağınız en büyük kazanç olacak. İmparator Fatih Terim ve futbol takımımızın haklarının sonuna kadar takipçisiyiz. Bu yolda hep birlikteyiz."