Didim Ticaret Odasını ilk ziyaret eden, İlçe Müftüsü Ahad Taşçı oldu. Yeni yönetim kurulu göreve başladıktan sonra Ramazan ayı başladığı için ziyaretini henüz gerçekleştirebildiğini belirten Taşçı, Başkan Hilmi Erbaş'ın yanı sıra yönetim ve meclis üyelerine 'hayırlı olsun' dileklerini iletti. Başkan Hilmi Erbaş, ziyareti ve iyi dilekleri için Taşçı'ya teşekkür etti.

YAPILANDIRMA KONUŞULDU

Aydın Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu, beraberinde Didim Vergi Dairesi Müdürü Aziz Sarı ile birlikte Didim Ticaret Odası'na 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.
Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Başkan Yardımcıları Ali Hikmet Atilla ve Ebubekir Apaydın, yönetim kurulu üyeleri İsmet Kartal ve Enver Demirtaş’ın ev sahibi olduğu ziyarette Aydın Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu, yönetime 'hayırlı olsun' dileklerini iletti. Aynı zamanda Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 7143 Sayılı Kanun ile ilgili ayrıntılı bilgi veren Müsevitoğlu, kanun kapsamında başvuruların başladığını belirtti ve vergi borçlarında 31 Temmuz, matrah artırımında ise 31 Ağustos’ta başvuruların son bulacağını hatırlattı. Müsevitoğlu, vergisini düzenli ödeyenlere yüzde 5 oranında indirim yapıldığını da vurguladı. Ziyarette, Didim’deki ekonomik durum ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, ziyaretlerinden dolayı Aydın Vergi Dairesi Başkan Vekili Cemil Müsevitoğlu ve Didim Vergi Dairesi Müdürü Aziz Sarı’ya teşekkür etti. Erbaş, içinde bulunulan ekonomik durumdan dolayı yapılandırmanın Oda üyeleri için çok önemli olduğunu belirtti.

EKONOMİK DURUM MASAYA YATIRILDI

Didim Ticaret Odasını son olarak Vakıfbank Bölge Müdürü Umut Başar Yılmaz ve Didim Şube Müdürü Hüseyin Turpçu ziyaret etti. Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Başkan Yardımcıları Ali Hikmet Atilla ve Ebubekir Apaydın’ın ev sahibi olduğu ziyarette ilçedeki ekonomik durum ve turizm sezonundan beklentiler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.