Nazilli Halk Eğitim Merkezi ve Uğur Soğutma’nın işbirliğiyle kadınlara özel eğlence düzenlendi. Yeni Sanayi Sitesi  Düğün Salonu’nda Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük’ün eşi ve Nazilli Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Bilge Küçük’ün ev sahipliğinde düzenlenen eğlencede aralarında Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın eşi Rumeysa Alıcık ve Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan’ın eşi Aslı Özcan’ın de bulunduğu yüzden fazla kadın bir araya geldi. Bilge Küçük program da yaptığı açılış konuşmasında “Bilinmelidir ki bugün insan hakları temelinde biz kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına bir kez daha vurgulanmasına ayrılmaktadır” dedi.  

DÜNYA KADINLARLA GÜZEL

Konuşmasında Atatürk’ün “Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde yükselmeye layıksın” sözünü hatırlatan Bilge Küçük   “Bizler birçok ulustan önce özgür, modern ve cehaletin karanlığından  son derece uzak olmamız için önderlik eden bir liderin Atatürk’ün kurduğu bu cumhuriyetin kadınları olma ayrıcalığını yaşamalıyız  ve yaşıyoruz. Onun yolunda daima ileriye güçlü, mağrur ve çağdaş  bireyler olarak yaşamın her alanında var olmaya, büyük başarılara imza atmaya devam etmeliyiz. Dünya ancak biz kadınlarla daha yaşanılası bir yer olmaya devam edecektir. Bütün güzelliklerin ve başarıların arkasındaki gerçek kahramanlar biz kadınlarız” diye konuştu.

FELEKTEN BİR GÜN ÇALDILAR 

Bilge Küçük’ün konuşmasının ardından Nazilli Halk Eğitim Merkezi’nde dikiş kursuna devam eden kadınlar kendi tasarladıkları giysileri yaptıkları defilede sunarken, halk oyunları kursuna devam eden kadınlar da folklor gösterisi sundu. Gösterilerin ardından canlı müzik eşliğinde popüler ve klasik parçaları seslendiren müzisyen Çiğdem Yaprak’ın güçlü sesi ve kıvrak danslarıyla pisti dolduran kadınlar doyasıya eğlendi.