Ligin 10’ncu haftasında sahasında Zonguldak Kömürspor’u konuk eden Nazilli Belediyespor, Şehir Stadyumu’ndaki oynanan müsabakadan 3-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından konuşan teknik direktör Ali Yavuzyiğitoğlu, özeleştirilerde bulundu.

“PERFORMANS DÜŞÜKLÜĞÜ OLDU”

Karşılaşmaya iyi hazırladıklarını dile getiren Yavuzyiğitoğlu, "Evimizde yenmek istiyorduk. Oyuna iyi başlamadık. Oyuncular çok yorgundu. Performans düşüklüğü oldu. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Kalemizde bireysel hatadan gol bulduk. Hamleler yaptık ama yeterli olmadı. Daha iyi olacağız. Mağlubiyetin birçok nedeni var bunlara girmek istemiyoruz. Eski coşkumuz ve enerjimiz yoktu" dedi.

“OYUNU DAHA DOĞRU OYNAMAMIZ LAZIMDI”

Kulüpte yaşanan maddi sıkıntılara değinen Yavuzyiğitoğlu, "Yönetim yanımızda, şu an için bir sıkıntı yok. Bu süreci daha iyi atlatmak istiyorduk ama aynı oyuncuların üstüne çok fazla yük biniyor. Sezon içinde böyle durumlar olabiliyor. Gole yakın oyuncularımın hepsi sahadaydı aslında ama oyunu daha doğru oynamamız lazımdı" diye konuştu.


“SIĞINACAK BİR FUTBOL OYNAMADIK”

Karşılaşmaya damga vuran hakem kararlarına rağmen ortaya koydukları performans nedeniyle bu mağlubiyeti yaşadıklarını ifade eden Yavuzyiğitoğlu, "Bu konuya girmek istemiyorum ama Serik maçından bu yana son 3 haftadır hakemlerin kararları maçı etkiliyor. Açıkçası buna sığınacak bir oyun oynamadık ama maalesef durum bu” sözlerini kaydetti.