Reklamı Kapat

Aydın BŞB'den Nazilli'ye konforlu yollar

Aydın Büyükşehir Belediyesi, il genelinde olduğu gibi Nazilli’de güvenli ve konforlu yollar oluşturmaya devam ediyor. Vatandaşlar yapılan çalışmadan dolayı Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

M. Nazlı ALTINAYAR
M. Nazlı ALTINAYAR Tüm Haberleri
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Ordu Caddesi-Dallıca yolunda sıcak asfalt çalışmasının ilk etabında sona gelindi. Her gün binlerce aracın geçtiği yolun Dallıca köprüsüne kadar olan kısmı sıcak asfalt ile buluştu. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

TRAFİK AKIŞI DÜZENLENECEK

Yol çalışmasının tamamlanmasının ardından yaya ve araçlar için trafik güvenliğinin arttırılması ve trafik akışının düzenli bir şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla yol çizgi çalışmaları yapılacak.

21 Eki 2023 - 23:09 Aydin/ Nazilli- Gündem

Muhabir  M. Nazlı Altinayar


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Ses Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Ses Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Ses Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Ses Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Karamsar - Önce alternatif yollar hazırlanır sonra yol yapina başlanır. İki haftadır öğrencilerin çektiği çileyi yazan yok. Köprüyü bile genişletmeye gücü yetmiyor buyuksehir belediyesinin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ekim 23:50
03

Muammer Ağırbaş Nazill - Ulaştırma bakanı Nazilli geldiğinde onun karşısına çıktım ona da söyledim hiçbir yanıt yok köprüler yaparlar çok güzel yollar yaparlar bir bisiklet yolu bu kadar zor mu

Yanıtla . 2Beğen . 0Beğenme 22 Ekim 12:35
02

Muammer Ağırbaş - bazı ilçelerde şehirlerde vilayet de bisiklet yolu var

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 22 Ekim 12:28
01

Muammer Ağırbaş - Bisiklet yolu ne zaman yapılacak 200 bin nüfustur Nazilli bir bisiklet yok Bir de vilayet

olacak diyorlar böyle mi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ekim 12:25