Aydın’ın Efeler ilçesinin nüfus bakımından en büyük mahallesi olan Girne Mahallesi’ndeki esnaf ve vatandaşlar, geçen yıl olduğu gibi bu yılda aşure hayrı gerçekleştirdi. Mahallenin sevilen esnaflarından biri olan, aynı zamanda Girne Mahalle Muhtar adayı Şevket Türk ve İbrahim Topal öncülüğünde gerçekleşen hayra vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

AŞURE HAYRINA YOĞUN İLGİ

Mahallede birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla gerçekleşen 2 bin kişilik aşure hayrına Aydın Valisi Yakup Canbolat, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muhammed Ali Künkcü, AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Umut Tuncer, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, AK Parti önceki dönem Aydın Milletvekili Rıza Posacı, MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın, Aydın Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Serhan Avşar, Aydın Elektrikçiler, Elektronik, Beyaz Eşya ve Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Muhsin İnce, Aydın Tamirciler Odası Başkanı Hasan Eyefçi, Kamyoncular Odası Başkanı Adnan Girgin, Bakkallar Odası Başkanı İlyas Seçkin, Demirci Spor Kulübü Başkanı Volkan Demirci, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyon Başhakemi Abdürrahim Gezer, Aydın Maliye Başmüfettişi Huzeyfe Efe ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

TÜRK’TEN TEŞEKKÜR

Mahallenin sevilen esnaflarından biri olan, aynı zamanda Girne Mahalle Muhtar adayı Şevket Türk ve İbrahim Topal öncülüğünde gerçekleşen hayra vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Aşure hayrına katılan herkese teşekkür eden Şevket Türk, “Mahalle esnafı ve vatandaşlara olarak birlik ve beraberliği arttırmak için aşure hayrı gerçekleştirdik. Aşure hayrımıza Aydın protokolü ve çok sayıda vatandaşımız ve esnafımızın katılmasından dolayı çok mutluyuz. Aşure hayrı geleneğimizi her yıl devam etmek istiyoruz. İmece usulü yaptığımız hayrımıza destek veren tüm esnafımıza ve vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.