Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İzmir takımlarından Viven Bornova, sezon başında Aydınlı teknik adam Gürkan Ferhatoğlu ile anlaştı. Kariyerinde birçok şampiyonluk bulunan genç teknik adam Ferhatoğlu, 1877 Bornova ile sezona müthiş bir başlangıç yaptı. Lig’de oynadığı 5 maçın 4’ünü kazanarak 12 puanla 3’üncü sırada yer alan, Türkiye Kupası’nda da Akhisarspor’u eleyerek adını bir üst tura yazdıran 1877 Bornova, Ferhatoğlu liderliğinde başarısıyla dikkat çeken bir ekip oldu.

“MAKSİMUM PUANLARI ALMAK İSTİYORUZ”

Takımın durumunu Aydın SES Gazetesi’ne değerlendiren Ferhatoğlu, “Çok genç bir takımız. Büyük bir bütçe yok ama kadromuzdaki tüm oyuncularımız çok yetenekli. Bu yetenekli oyuncularımızla başarılar elde etmek istiyoruz. Modern bir futbol oynamaya çalışıyoruz. Kulübümüzün vizyonu oyuncu yetiştirmek. Biz oyuncu yetiştirirken de başarılar kazanmak istiyoruz. Şu anda ligde en çok gol atan iki takımdan biriyiz. İyi oyunla puanları alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Lig’in sonuna kadar maksimum puanları almak istiyoruz. Perşembe günü de kupada maç oynayacağız. Rakibimizi eleyerek bir üst tura geçmek istiyoruz.” dedi.
Öte yandan Ferhatoğlu, lige iyi bir giriş yapan Aydın ekipleri Nazilli Belediyespor, Efeler 09 SFK ve Kuşadasıspor’u tebrik ederek başarı diledi.