Reklamı Kapat

Efeler’in yeni gözdesi

Koçarlılı aşçı Kenan Kaplan, Efeler ilçesinde ‘Kardeşler Lokantası’ adlı işletmesini hizmete açtı. Birbirinden lezzetli çorba, yemek ve tatlı çeşitlerinin yanı sıra dana etiyle yaptığı keşkekle kısa sürede büyük beğeni toplayan Kaplan, tüm ürünlerini uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturarak Efeler halkının vazgeçilmezi oldu.

+4
Haber albümü için resme tıklayın

Aydın SES Gazetesi'nden Mehmet Kavas'ın haberine göre, Aydın’ın Koçarlı ilçesinde yaşayan aşçı Kenan Kaplan, Efeler ilçesinde lokanta açmaya karar verdi. Bugüne kadar yaptığı enfes yemeklerle Koçarlı’da adını duyuran 23 yaşındaki Kaplan, ‘Kardeşler Lokantası’ adlı işletmesini geçtiğimiz günlerde hizmete açtı. Efeler ilçesindeki Kurtuluş Mahallesi 2014 Sokak’ta işletmesini hizmete açan Kaplan, birbirinden lezzetli çorba, yemek ve tatlı çeşitlerinin yanı sıra dana etiyle yaptığı keşkeği işletmesinde satışa sunuyor.

YEMEKLERİNİ ZEYTİNYAĞIYLA YAPIYOR

Genç aşçı Kaplan, yaptığı tüm çorba, yemek ve tatlı çeşitleriyle kısa sürede damak tadına güvenen vatandaşların değişmez adresi oldu. Yemekleri zeytinyağıyla yaparak lezzetine lezzet katan Kaplan, uygun fiyatlarla tüm ürünlerini müşteriyle buluşturuyor. Güler yüzlü personeliyle müşterilerine eşsiz lezzetler sunan Kaplan, tüm vatandaşları işletmesine davet etti.

“KEŞKEĞİ, DANA ETİNDEN YAPIYORUZ”

2016 yılında aşçılık mesleğine adım attığını ifade eden Kaplan, “Koçarlı’da ustam Ali Rıza Karadağ’ın yanında mesleği öğrendim. Bana mesleki anlamda çok büyük katkısı oldu. Bu elde ettiğim meslekim birikimlerim neticesinde kendi dükkanımı açmaya karar verdim. Koçarlı’da istediğim şartlarda dükkan bulamayınca işletmemi Efeler’de hizmete açtım. Günlük 12-15 çeşit arası yemek çıkıyoruz. Çorbalarla birlikte günlük yemek sayımız 16-17’ye çıkıyor. Perşembe günü kendi usulümüzce yaptığımız keşkeği müşterilerimizle buluşturuyoruz. Kendi beslediğimiz dananın etinden keşkeğimizi yapıyoruz.” dedi.

3 ÇEŞİT YEMEK 60 LİRA

Yemekleri uygun fiyatlarla müşterilerle buluşturduklarını kaydeden Kaplan, “Üç yemeği 60 TL’den satışa sunuyoruz. Bu yemekler ana yemek, pilav ve salata ya da cacıktan oluşuyor. Ana yemeği güvenç olarak tercih eden müşterilerimizden ise 70 TL alıyoruz. Yemeklerimizi, kendi ağaçlarımızdan elde ettiğimiz zeytinyağından yapıyoruz. Mercimek çorbası ve kelle paça çorbalarımız var. Sabah saat 6.30’dan itibaren çorbalarımız hazır oluyor. Gece saat 12’ye kadar işletmemiz müşterilerimize hizmet veriyor. Dışarıya siparişlerimiz oluyor. Talep eden müşterilerimize yemekleri bulundukları adrese ulaştırıyoruz.” diye konuştu.

“ÇOK GÜZEL YEMEKLER YEDİKLERİNİ SÖYLÜYORLAR”

Vatandaşların işletmesine olan ilgisinden dolayı oldukça memnun olduğunu kaydeden Kaplan, “Kısa süre önce işletmemizi açmamıza rağmen vatandaşlarımızın yoğun bir ilgisi var. Gelen müşterilerimiz, çok güzel yemekler yediklerini söylüyorlar. Bu müşterilerimiz yemeklerimizi çevresine övüyorlar, böylelikle yeni müşteriler işletmemize geliyor. Bizim amacımız, vatandaşlarımıza uygun fiyatlarla kaliteli ve lezzetli yemekler sunmak. Bu amacımız doğrultusunda güler yüzlü hizmet anlayışımızla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm vatandaşlarımızı işletmemize bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

28 Eyl 2023 - 17:13 Aydin- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Ses Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Ses Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Ses Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Ses Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.