TBF Erkekler Basketbol 2. Ligi ekiplerinden Nazilli Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına start verdi. Kadrosunu yetenekli ve deneyimli isimlerle güçlendiren ve 2023-24 sezonunun başlamasına az bir zaman kala çalışmalarını hızlandıran Nazilli Belediyespor Erkek Basketbol takımı bu sene ligde iddialı olacağını iddia etti. Baş Antrenör Öğünç Tokgöz yönetiminde gerçekleştirilen transferlerle güçlü ve iddialı bir takım kuran siyah beyazlı takım idmanlarına ara vermeden devam ediyor. Sabahları şut ve fitness çalışması yapan Potanın Efeleri akşam ise top idmanı yaparak sezona hazırlanıyor.

NAZİLLİ ESNAFI ŞEHRİN TAKIMINA SAHİP ÇIKTI

Geçtiğimiz sezon ligdeki başarısı ile şehre kendini ispat eden takıma bu sene ilçe esnafından destek başladı. Takıma idman konusunda destek vererek fitness sponsoru olan X-SET Spor Salonu, oyunculara kapılarını açtı. Baş antrenör Öğünç Tokgöz ve yardımcı antrenörlerin gözetiminde yapılan idmanda oyuncular güç depoladı.

“BU SENE FIRTINA GİBİ ESECEĞİZ”

Sezona iyi başlamak için vakit kaybetmeden çalışmaya çalıştıklarını ifade eden Nazilli Belediyespor Erkek Basketbol takımı baş antrenörü Öğünç Tokgöz, “Sabahları fitness ya da şut idmanımız oluyor. Akşama da top idmanımız oluyor. Hazırlık maçları serilerine başladık. Geçen gün Bornova Belediye Karşıyaka’yı sahamızda misafir ettik. Yendik. Bir üst ligde mücadele eden Amerikalı oyuncuları olmasına rağmen yenmeyi başardık. Biz tam hazır değiliz. Yavaş yavaş hazırlanıyoruz. Bu sene fırtına gibi eseceğiz. Bu sene ilk defa ağzımdan iddialıyız lafını duyabilirsiniz. Ligimiz 3 Kasım da başlıyor. Kendi evimizde Çorlu Belediyespor’u ağırlayacağız. Herkesi bu sene maçlarımıza bekliyoruz. İtici güç taraftarımız oluyor” ifadelerini kullandı.

“ŞEHRİN TAKIMINA BİZDEN TAM DESTEK”

Siyah beyazlı takımın idmanlarını daha rahat ve kaliteli yapabilmesi için salonlarının kapısını açan X-SET Fitness Salonu sahipleri Ayhan Bayrak ve Uğur Karan, “Geçtiğimiz sezonda bize harika duygular yaşatan takımımız eminiz ki bu sene de güzel işlere imza atacak. Çok güzel bir kadro oluşturulmuş. Bizde şehrimizin takımının başarısında pay sahibi olmak istedik ve erkek basketbol takımımızın fitness sponsoru olduk. Oyuncularımızın daha kaliteli ve rahat ortamda idman yapması için kapılarımızı açtık. Umarız sonu şampiyonlukla biten bir sezon olur” ifadelerini kullandı.