Reklamı Kapat

Otoban kavşağı için yeni tarih verildi

Aydın-İzmir Otoyolu’nda Mimar Sinan Kavşağı bağlantısı için yeni tarih verildi.

Kazım Yörükce
Kazım Yörükce Tüm Haberleri
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Karayolları Genel Müdürlüğü’nden İzmir-Aydın Otoyolu'nda yapılan üst onarım çalışmaları nedeniyle 11 Temmuz’da kapatılan Efeler ilçesi Mimar Sinan kavşağıyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada daha önce 15 Eylül olarak bildirilen otoyol kavşağının 30 Eylül’de açılacağı belirtildi.

TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz da sosyal medyadan yolla ilgili açıklamada bulundu. Aydınlıların yol çilesine son verilmesini isteyen Karakoz, paylaşımında “Aydın-İzmir Otoyolunun Mimar Sinan girişi 11 Temmuz’da, üstelik yaz döneminde, turizmin ve trafiğin en yoğun olduğu bir dönemde iyileştirme çalışmaları gerekçesiyle trafiğe kapatılmıştı. 15 Ağustos’ta açılacak denildi açılmadı! CİMER’e soruldu cevapta 15 Eylül’de açılacak denildi, yine açılmadı. Buradaki trafik Selçuk-Ortaklar-Aydın yoluna yönlendirildi. Zaten bu yolu yapmadığınız gibi bir de buradaki trafik yükünü ikiye katladınız. Şimdi Karayolları Genel Müdürlüğü, 2 ayı aşkın bir süredir kapalı olan bu yolun 30 Eylül’de açılacağını söylüyor. Takipçisiyiz! Bir an önce bu kavşağın açılmasını ve Aydınlıların yol çilesine son verilmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

18 Eyl 2023 - 17:46 Aydin- Gündem

Muhabir  Kazım Yörükce


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Ses Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Ses Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Ses Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Ses Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Bahadır - Chp neden takip ediyor ki nasıl olsa otoyol istemiyorlar. Kullanmıyorlar. Neden siyasi malzeme yapıyorlar. Demekki neymiş herşeyleri gibi buda yalan..

Yanıtla . 1Beğen . 1Beğenme 19 Eylül 07:18