TVHB Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu ve Merkez Konseyi 2. Başkanı H. Haluk Aşkaroğlu, Aydın’a geldi. Aydın programı kapsamında Aydın Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Şahin ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Eroğlu ve Aşkaroğlu, ilk olarak Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti. Ardından Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ve akabinde Aydın Tarım ve Orman İl Müdürü Ahmet Ökdem’i ziyaret eden heyet, daha sonra Aydın Veteriner Hekimleri Odası üyeleriyle buluşup istişarelerde bulundu.

VETERİNER HEKİMLERİN ÇALIŞMALARI KONUŞULDU


Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Şahin, “TVHB Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu, Merkez Konseyi 2. Başkanı H. Haluk Aşkaroğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hidayet Yaman, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Göğebakan ve Denetleme Kurulu Üyesi Sedat Turgut ile birlikte, Aydın Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy'a, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörümüz, Veteriner Hekim Prof. Dr. Sayın Osman Selçuk Aldemir'e ve Aydın Tarım ve Orman İl Müdürümüz Sn. Ahmet Ökdem'e ziyaret gerçekleştirilerek, Türk Veteriner Hekimleri Birliğimizin çalışmalarını, Veteriner Hekimlerimizin toplum sağlığı, hayvan sağlığı, gıda ve çevre sağlığı alanındaki özverili çalışmaları ve önemi konuşuldu. Nazik misafirperverlikleri ve samimi paylaşımları için değerli il protokolümüze şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI


Başkan Şahin, ziyaretlerle ilgili açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Ziyaretlerimizi takiben, Aydın Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Veteriner Hekimlerimizle, İl Müdürlüğü binasında bir toplantı gerçekleştirildi. Meslektaşlarımızın görüşleri, önerileri ve sorularıyla icra edilen istişare toplantımızın ardından, Aydın Veteriner Hekimleri Odamızda meslektaşlarımızın da katılımlarıyla bir araya gelinmesini takiben Merkez Konseyi Başkanımız Sn. Ali Eroğlu ve Merkez Konseyi 2. Başkanı Sn. H. Haluk Aşkaroğlu, memnuniyetlerini ve iyi dileklerini ileterek ilimizden ayrıldılar. Nazik ziyaretleri ve hassasiyetleri için kendilerine şükranlarımızı sunuyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.”