Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Aydın Şubesi’nin 6. Olağan Genel Kurulu, Atatürk Kültür Merkezi Hidayet Sayın Kültür Merkezinde geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti. Genel Kurula Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir ile çeşitli sendikaların temsilcileri ve sendika üyeleri katıldı.

BİRLİĞİMİZİ PERÇİNLEDİK


İki listenin yarıştığı genel kurulda 149 delege oy kullanırken mevcut Başkan Abdulbaki Karaer, aldığı 119 oyla yeniden seçildi. Diğer aday Erdem Özcan ise 24 oy aldı. Seçimin ardından Başkan Karaer, üyelerine teşekkür ederek, “Birlik beraberliğimizi perçinlediğimiz, tazelendiğimiz, silkelendiğimiz ve yeni hedeflere doğru ilerlemek için güç topladığımız 6. Olağan Genel Kurulumuzun başta büyük Memur-Sen ve Sağlık-Sen ailemize, üyelerimize, teşkilatımıza, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” diye konuştu.

YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU


Şube Başkanlığı’na Abdulbaki Karaer’in seçildiği Sağlık Sen Aydın Şubesi’nin yönetiminde Tuncer Zeren (Şube Başkan Vekili), Hüseyin Sinan (Teşkilatlanma), Hasan Akköprü (Mali), Bayram Keskin (Basın ve İletişim), Mehmet Canbolat (Mevzuat ve Toplu Sözleşme) ve Nevra Macit (Eğitim ve Sosyal İşler) yer aldı.