Aydın Süper Amatör Lig ekiplerinden Didim Belediyespor yönetimi, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı ziyaret etti. Altınkum ek binada gerçekleşen ziyarete Kulüp Başkanı Murat Küçüker ve yöneticiler katıldı. Ziyarette konuşan kulüp başkanı Küçüker Didim Belediyespor’un bir futbol kulübü değil spor kulübü olduğunu ifade ederek “Kulüp olarak güzel bir yönetim oluşturduk. Sizlerin de desteğiyle bu sezon futbol takımı için güzel bir kadro oluşturduk. Hedefimiz şampiyon olarak BAL’a çıkmak, bunun yanı sıra alt yapıya ağırlık verdik. Bir futbolcumuzu Fenerbahçe’ye verdik. Takip ediyoruz. Kadın futbol takımı kurduk ve 2 kadın futbolcumuzu Aydın’da istediler; onların işlemlerini yaptık. Altapı için spor okulları çalışmalarına başladı. Bireysel branşlarda da çalışmalarımız sürüyor. Madalya ve kupa alan sporcularımıza destek oluyoruz. Ailelerin ilgisi de bizleri memnun ediyor. Bu noktada iyi bir birlikteliğimiz var ve bu anlamda birbirimize destek çıkarak Didim’i spor adına güzel işlere imza atmak istiyoruz.”dedi.

"GÜZEL BİR YÖNETİM VAR; BİR KÜLTÜR OLUŞTURALIM"


Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise kulübün sadece futbol üzerinden hareket etmesinin doğru olmadığını ifade ederek “Başarı sadece şampiyon olmak değil; başarı lazım ama neye göre kime göre başarı... Altyapıdan bir sporcuyu ileriye taşıyabiliyor muyuz? Yerine yenileri geliyor mu? Önemli olan bu, çocuklarımızı bu anlamda aidiyet duygusu vermemiz lazım. Her branşta çocukların eğitim almaları önemli. Gördüğüm kadarıyla Murat Başkanın öncülüğünde güzel bir yönetim kurulmuş, bu birliktelik sizlerde görünüyor. Bu anlamda kulüplerde bir kültür vardır, sizlerde bu kültürü oluşturacağınıza inanıyorum.”dedi.

"EN BÜYÜK HAYALİM SPOR KOMPLEKSİ"


Didim’de çocukların ve gençlerin spor yapabilecekleri bir spor kompleksi hayali olduğunu kaydeden Başkan Atabay “Tesisleri yapmak bizim görevimiz; görevimize devam edersek en büyük hayalimiz bu; yalnız bu tesislerin boş kalmaması lazım. İçini doldurmak lazım. Bu anlamda bu yönetim bizlere şevk veriyor. Bizler şahsi branşlara destek veriyoruz. Futbolda da bir zihniyet devrimi şart; birlikteliği bozmazsak bu ruh devam eder yapılan işler geleceğe miras kalır.” dedi.
Ziyaretin sonunda kulüp başkanı Küçüker, Başkan Atabay’a ismi yazılı forma hediye etti.