SNX Coin Geleceği 2022-2024 SNX Coin Yorum Analizini sizler için hazırladık. SNX Coin hakkında tüm bilgiler için tıklayın.   Synthetix Network (SNX) coin geleceği ile ilgili yorum ve analizler, portföyünde SNX’e yer veren yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Merkeziyetsiz finans dünyasının önemli projelerinden biri olan SNX coin, Ethereum blokzinciri üzerinde bir ikinci katman çözümü olarak öne çıkıyor. Bununla birlikte, Synthetix Network bazı özellikleri ile, diğer DeFi projelerinden oldukça farklı ve bu anlamda dikkat çeken bir coin.   Piyasa değerine göre en büyük 125 coin içinde yer alan Synthetix Network, SNX USDT adresinden en düşük komisyon oranı ile satın alınabilir. SNX fiyat adresinden ise, Synthetix Network’ün güncel fiyatına erişmek mümkün. Altcoin portföyünde SNX coin’e yer vermeyi düşünen yatırımcılar için, SNX coin nedir, 2023 ve sonrasında neler sunuyor inceledik.

SNX coin nedir?

Synthetix Network, 2018 yılında yaşanan ayı piyasası döneminde ortaya çıkmış bir kripto para projesi. Synthetix Network ağı, Ethereum blokzinciri üzerinde çalışıyor ve sentetik varlıklar (Synth) odak noktası. Sentetik varlıklar, bir varlığın kendisi olmayan ancak onu ifade eden varlıklar anlamına geliyor. Synthetix Network, ERC-20 blokzincirinde inşa edildiği için, ERC-20 ağı üzerinde, ağ dışındaki varlıkları elde etmeyi sağlıyor. Örnek vermek gerekirse, Ethereum blokzincirinde AVAX sahibi olmak için sAVAX alınıyor ve bu varlık, AVAX ile eş değer konumda. Bununla birlikte, platformda takas (swap) işlemleri ve vadeli işlemler de yapılabiliyor. SNX coin, borsada teminat olarak kullanılabildiği gibi, stake gibi farklı amaçlar için de tercih ediliyor. Klasik bir DeFi coin’i olmasına karşın SNX coin, platformun yenilikçi özelliklerinden ötürü ön planda bir varlık. 200 milyon doların üzerinde piyasa değeri ile Synthetix Network coin, en büyük kripto paralardan biri.

SNX coin geleceği

SNX coin, 2019 yılı içinde 0,05 doların altında işlem görürken, 2021 yılında 25 doların üzerine çıkarak dikkat çekti. Tüm DeFi coin’lerin yükselişte olduğu bu dönemde, SNX coin’deki yükseliş yatırımcıların kazanmasını sağladı. Bununla birlikte, 2022 yılındaki düşüş döneminde SNX coin 2 doların altına geriledi. 2023, 2024 ve sonrası için kripto paranın geleceği ile ilgili birçok yorum yapılıyor. SNX geleceğini belirleyecek en önemli faktör, DeFi platformlarının popülerliğini sürdürmesi. DeFi ekosistemi kullanıcı sayısı, toplam kilitli değer gibi verilerini iyileştirdiği müddetçe, SNX coin ön planda olmayı sürdürecek. 2024 ve sonrası için, bir Bitcoin yarılanması ve olası bir boğa koşusu da, SNX coin geleceği üzerinde önemli etkiye sahip.

SNX coin yorumları

Synthetix Network, piyasa değeri bakımından en büyük coin’ler içinde yer almasından ötürü hakkında birçok yorum yapılan projelerden. SNX coin, kripto para ekosisteminin en önemli yapılarından DeFi’nin bir parçası olması nedeniyle, Synthetix Network coin ile ilgili olumlu yorumlar yaygın. Merkeziyetsiz finansın gelişimi, ERC-20 ağındaki projelerin artması SNX coin artışına neden olabilir yorumlarını sosyal medyada görmek mümkün. SNX ile ilgili olumsuz yorumlara bakıldığında, DeFi platformuna olan ilginin zayıflama ihtimaline işaret ediliyor, bununla birlikte bir ayı piyasası sürecinde de SNX’in değer kaybedebileceğine ilişkin yorumlar var. SNX yorumları, kesinlik içermeyen tahminlerden ibaret olduğu için, her yatırımcı kendi stratejisine göre yatırım kararı vermeli.   YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR!