Didim’e bağlı Balat Mahallesine kazandırılacak halı sahanın temeli atıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığınca yaptırılacak olan Balat’taki halı saha okul bahçesine yapılırken, temel atma törenine AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ş. Sait Üstündağ, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ufuk Kurucu, Balat Muhtarı Ali Konya ile AK partili yöneticiler katıldı.
Temel atma töreninde konuşan AK Parti İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Gençlik ve Spor Bakanlığınca Didim’e 10 adet halı saha yapılacağını ifade ederek “4 halı sahanın ihalesi yapıldı ve çalışmalara başlandı. Balat’taki halı saha bunlardan birisi; ilçemize yine 1 adet olimpik yüzme havuzu ve bir adet Gençlik Merkezi yapılacak. Çocuklarımız ve gençlerimiz için yapacağımız bu hizmetler ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Balat Muhtarı Ali Konya ise mahallelerine yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirip, emeği geçenlere teşekkür etti. AK Partili Subaşı ve beraberindeki partililere daha sonra Akyeniköy mahallesinde devam eden halı saha çalışmalarını da yerinde inceledi.