Aydem Duyurdu. Didim elektrik kesintisi 27 Temmuz Cuma 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi Aydem Duyurdu. Didim elektrik kesintisi 27 Temmuz Cuma 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi

Görme engellilere yönelik başlattıkları duyarlılık ve bilinçlendirme kampanyası hakkında açıklamada bulunan Dernek Başkanı Bayram Özen, görme engelli bireylerin yaşam kalitesini artırmak için toplum olarak herkesi üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye davet etti.

Gorme Engelliler Icin Duyarlilik Kampanyasi 477768 F36Bfa8Ef8Ce365A062D06Aef923Ccee

"EŞİT HAKLAR İSTİYORUZ"


Kampanyaya destek çağrısında bulunan Özen, “Toplumumuzun her bireyine eşit haklar ve fırsatlar sunmak için çaba göstermek, insanlık ve adalet duygularımızın gereğidir. Görme engelli vatandaşlarımızın da yaşamın her alanında eşit bir şekilde yer alabilmesi ve haklarını koruyabilmesi için toplumsal bilinç ve duyarlılık önemlidir. Görme engellilere yönelik ayrımcılığı ve ön yargıları ortadan kaldırmak amacıyla bir duyarlılık ve bilinçlendirme kampanyası başlatıyoruz. Bu kampanya kapsamında, görme engelli bireylerin günlük yaşamda karşılaştığı zorluklara dikkat çekmek ve toplumun genelinde farkındalık oluşturmak hedeflenmektedir” dedi.

“EL ELE VERELİM”


Görme engellilere yönelik fiziksel engellerin kaldırılması gerektiğini vurgulayan Özen, “Görme engelli bireylerin yaşam kalitesini artırmak için toplum olarak hepimizin üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmemiz gerekmektedir. Bunun için, görme engellilere yönelik fiziksel engellerin kaldırılması, erişilebilirlik standartlarının iyileştirilmesi ve toplumsal farkındalık çalışmalarının desteklenmesi önemlidir. Görme engelli vatandaşlarımızın da hayatın her alanında aktif bir şekilde yer alabilmesi için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesini ve onlara karşı daha anlayışlı ve destekleyici olmasını umuyoruz. Bu kampanyaya destek verecek olan tüm kurum, kuruluş ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Sağlıklı ve adil bir toplum için hep birlikte el ele verelim” diye konuştu.

Muhabir: KAZIM YÖRÜKCE