Gibi dizisi ekrana geldiği 2021 yılından itibaren sosyal medyada adından sıkça söz ettirmekte. Exxen platformunda yayınlanmaya başladığı andan itibaren hem karakterleriyle hem de replikleiryle sosyal medyada viral olmayı başarıyor. Gibi dizisi repliklerinden en sevilen 15 tanesini sizler için derledik!

Gibi Dizisi Replikleri

Yeri geldiğinde manidar yeri geldiğinde de absürt replikler sunan Gibi dizisi izleyicler tarafından bir hayli seviliyor. Replikleri de dilden dile dolanıyor.

İşte en iyi Gibi dizisi replikleri:

  • Kardeşim ben senin yılgın bir hoşgörüyle beni benimsemene mi kaldım?
  • Kimsenin hiçbir şey bilmediği yerde bir insan her şeyi bilebilir.
  • Acı gerçekleri yaşadığımız yetmiyor gibi bir de senden duyuyoruz
  • Hiç mi anlamadın oğlum? İnsan bilir ne yaşadığını ya.
  • Oğlum sen hala köle misin? Kurtuldun ya! Biz siviliz lan!
  • Sen IBAN’a ayben mi diyon?
  • İlkkan sadece on liramın olması sıfır liramın olmasından daha çok canımı yakıyor.
  • Ben aslında bir kelebeğim, ama kanatlarım yok
  • Bana bir hikaye anlat Ersoy.
  • Sana bu iki yüzlülük imparatorluğunda başarılar.
  • İlkkan sen bu çocuğu benden bağımsız da övebilirsin biliyorsun değil mi?
  • Olmaz! Ben hazır değilim Ben senin aksine bir bireyim. Benim bir karakterim var.
  • Benim zevklerim sizin nezdinizde makul bir zemine oturmak zorunda değil.
  • Ben evimize aktif kan davası olan birini sokmayalım derim.
  • Yürümek öyle çok da matah bir şey değil Ozan! İşte al bak, İlkkan abin yürüyor. N’aptı? Yürüye yürüye gitti köle oldu.

Halen devam eden dizi de birçok farklı ikonik replik bulunmakta. Dizinin hayranları sosyal medyada Gibi Yılmaz replikleri üzerine fan sayfaları açmış durumda. Fenomen dizi 5. Sezonuyla Exxen ekranlarına yayın hayatına devam ediyor.

Domateste salçalık üzdü, sofralık ve ihracat sevindirdi Domateste salçalık üzdü, sofralık ve ihracat sevindirdi

Gibi Dizisi Replikleri 5

Gibi Dizisi Karakterleri

Gibi, Yılmaz (Feyyaz Yiğit) ve İlkkan (Kıvanç Kılınç) ve Ersoy (Ahmet Kürşat Öçalan) adında üç yakın arkadaşın sıradan hayatlarında yaşadıkları absürt ve komik olayları konu alan bir Türk komedi dizisidir.

Replikleriyle olduğu kadar karakterleriyle de ön plana çıkan Gibi dizisi üç ana karaktere odaklanmaktadır. Yılmaz, Ersoy ve İlkkan’ın başından geçen absürt olayları anlatan dizi birçok başarılı yan karaktere de sahiptir. 

Gibi Dizisi Replikleri 3

Yılmaz

Yılmaz, Gibi dizisinin ana karakterlerinden biridir. Feyyaz Yiğit tarafından canlandırılmaktadır. Tembel, bencil ve ukala bir kişiliğe sahiptir. Hayatta bir amacı veya hedefi yoktur. Çoğu zaman İlkkan ve Ersoy'u komik durumlara sokar. Kendini beğenmiş ve kibirli bir tavrı vardır. Paraya ve maddiyata düşkündür. Anlık zevkleri ve istekleri doğrultusunda hareket eder. Mantıksız ve tutarsız davranışlar sergileyebilir. Yine de, Yılmaz'ın saf ve iyi kalpli bir yanı da vardır. Arkadaşlarına karşı sadıktır ve onları her zaman korur.

Yılmaz'ın mizah anlayışı, absürt ve kara mizah üzerine kuruludur. Komik olmayı umursamadan, aklına gelen her şeyi söyler ve yapar. Bu da, çoğu zaman garip ve komik durumlara yol açar. Yılmaz'ın mizahı, izleyiciyi rahatsız edebilir veya güldürebilir. Ancak, Yılmaz'ın mizahının altında yatan samimiyet ve iyi niyet, izleyiciyi ona karşı sempati duymaya teşvik eder.

Gibi Dizisi Replikleri 7

İlkkan

İlkkan karakteri Kıvanç Kılınç tarafından canlandırılmaktadır. Saf, iyi niyetli ve biraz da bencil bir kişiliğe sahiptir. Yılmaz'ın en yakın arkadaşıdır. Sürekli olarak Yılmaz'ın saçmalıklarına maruz kalır. Hayattaki tek arzusu mutlu olmak ve sevilmektir. Kimi zaman utangaç bir tavrı olsa da rahatsız edici bir hali de vardır.

İlkkan'ın kendine güveni eksiktir ve kolayca etkilenebilir. Özellikle aşk hayatında kolaylıkla kandırılabilmektedir. Yine de, İlkkan'ın cesur ve fedakar bir yanı da vardır. Arkadaşları için her şeyi yapmaya hazırdır.

Gibi Dizisi Replikleri 6

Ersoy

Gibi dizisinin gizemli ve dengesiz karakteridir. Ahmet Kürşat Öçalan tarafından canlandırılmaktadır. Garip ve absürt davranışlar sergiler. Bazen Yılmaz ve İlkkan'a akıl verir. Yılmaz tarafında sürekli zorbalansa da buna tahammül seviyesi çok yüksektir. Önceden uyardığınız takdirde Ersoy’u rahatlıkla dövebilirsiniz. Gibi Ersoy replikleri diğer karakterler gibi ikonikleşmiştir.

Ersoy'un mizah anlayışı, saf ve temiz kalpli bir mizah anlayışıdır. Ersoy komik olmayı umursamadan, aklına gelen her şeyi söyler ve yapar. Bu da, çoğu zaman izleyiciyi şaşırtır ve düşünmeye teşvik eder.

Gibi Dizisi Replikleri 2

Gibi Dizisi Hangi Platformda Yayınlanıyor?

Gibi dizisi 2021 yılından beri online içerik platformu Exxen’de yayınlanmaktadır.

Muhabir: Ömer ARAZ