Başkan Zencirci, Germencik Belediyesi bünyesindeki tüm birimlerin Ortaklar’da da olacağını açıkladı.

Aydın’ın 2014 yılında Büyükşehir olması ile birlikte Ortaklar, belde belediyesinden mahalleye dönüşüp, Germencik Belediyesi’ne bağlanmıştı. Germencik’in en büyük mahallesi olan Ortaklar’da bulunan belediye binasına yeniden hayat vermek isteyen Belediye Başkanı Burak Zencirci çalışma başlattı. Başkan Zencirci, Germencik Belediyesi bünyesinde bulunan tüm birimlerin ve başkanlık makamının Ortaklar eski belediye binasında da olacağını söyledi.

“PERSONEL SEÇİMİNİ YAPIYORUZ”

Germencik, Gazi Aksoy’u askeri törenle uğurladı Germencik, Gazi Aksoy’u askeri törenle uğurladı


Seçim sürecinde Ortaklar eski Belde Belediyesi binasını, belediye birimleri ile yeniden faaliyete geçirerek, Ortaklar’da yaşayan vatandaşların bir imza için Germencik Belediyesi’ne gelmeyeceğinin ısrarla altını çizen Başkan Zencirci, seçimi kazandı, halka verdiği sözünü yerine getirmek için düğmeye bastı.
Ortaklar’da çocuklar tarafından düzenlenen etkinliğe katılmasının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Zencirci, “Ortaklar eski belde belediye binamızda yeterli sayıda odamız var. Başkanlık makamı, emlak, imar… Yani Germencik Belediyesi bünyesinde ne varsa, en kısa zamanda burada olacak. Binamız var, sadece masaları getirip, kuracağız. Personel seçimini yapıyoruz, genelde Ortaklar’da ikamet eden personelimizi buraya aktaracağız” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Emrah Dinçer