Aydın Süper Amatör Lig’de mücadele eden Aydın Yıldızspor, genç yeteneklerin tercihi oluyor. Kaya Özcan başkanlığında altyapıya yapılan yatırımlarla dikkat çeken, genç oyuncular için adeta büyük bir şans olan Yıldızspor, geleceğe yönelik bir adım daha attı. Altyapı kadrosunu daha da güçlendirmek isteyen Yıldızspor, Aydın Güneşspor’da futbola başlayan 11 yaşındaki Berkay Alkan’ı kadrosuna kattı.

Genc Yetenekler Aydin Yildizsporu Tercih Ediyor 478127 Ff76F5Ad77F6Aea35344Fc039D4Ad203

Aydınlı sporcu Koray’dan U18 Avrupa Şampiyonası’nda büyük başarı Aydınlı sporcu Koray’dan U18 Avrupa Şampiyonası’nda büyük başarı

BAŞKAN ÖZCAN BAŞARI DİLEDİ


Berkay Alkan ile bir araya gelen Aydın Yıldızspor Kulüp Başkanı Kaya Özcan, “Aydın Yıldızspor olarak altyapı kadromuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu bağlamda Aydın Güneşspor’da futbola başlayan 2013 doğumlu Berkay Alkan’ı kadromuza kattı. Berkay, artık gelişimini Aydın Yıldızsporumuz’da sürdürecek. Genç Yıldız Berkay Alkan’a hoş geldin diyorum, mavi beyazlı forma altında başarılar diliyorum. Bu transferde emeği geçen Aydın Güneşspor yönetim kuruluna, Evren Şahin hocamıza ve Aydın Güneşspor teknik ekibine teşekkür ediyoruz.” dedi.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ