UEFA Konferans Ligi'nde yarı final için sahaya çıkacak sarı-lacivertlilere iki farklı galibiyet yeterli olacak. İlk maçta Yunanistan'da oynanan mücadelede 3-0 geriye düşen Fenerbahçe, ataklarıyla geri dönüş yaparak beraberliği sağladı. İsmail Kartal ve öğrencileri, tur avantajını taraftarı önünde Olympiakos'u mağlup ederek son dört takım arasına kalmak istiyor. Fenerbahçe'nin tek farklı galibiyetinde ise karşılaşma uzatmalara gidecek. Çeyrek final rövanş karşılaşmasını Alman hakem Tobias Stieler yönetecek. İlk maç Exxen platformu üzerinden canlı yayınlanırken beklenen açıklama Acun Ilıcalı'dan geldi. Peki Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacak? İşte, mücadelenin şifresiz ekranlara geleceği kanal…

Fnerjpg D S Fv K4K1Vkaui K G Q Hpcsw

Aydınspor ile Davutlarspor yenişemedi Aydınspor ile Davutlarspor yenişemedi

Fenerbahçe, Yunanistan'da oynanan ilk maçta 3-0 geriye düşmesine rağmen Tadic ve İrfan Can Kahveci'nin golleriyle hayata tutunmuştu. UEFA Konferans Ligi'nde H Grubu'nu lider tamamlayarak doğrudan son 16 turuna kalmaya hak kazanan sarı-lacivertliler, sonrasında Union Saint Gilloise takımını eleyerek çeyrek finale yükselmişti. İsmail Kartal ve öğrencileri, bu sezon Avrupa'da iç sahada oynadığı 7 karşılaşmanın 6'sını kazanma başarısını gösterdi. Fenerbahçe, Olympiakos ile oynayacağı rövanş karşılaşmasını 2 ya da daha fazla farkla kazanması durumunda yarı finale yükselecek. Fenerbahçe taraftarının önünde oynadığı mücadelelerde 23 gol atarken kalesinde sadece 4 gol yedi. Rakibi Olympiakos ise bu sezon Avrupa'da oynadığı 15 maçın 9'unu kazandı. Süper Lig'de alınan galibiyetin ardından Fenerbahçe'de rota yeniden Avrupa'ya çevrildi. Peki Fenerbahçe - Olympiakos rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Maç şifresiz mi yayınlanacak? İşte, Fenerbahçe - Olympiakos maçına ilişkin son bilgiler…

FENERBAHÇE - OLYMPİAKOS MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Konferans Ligi çeyrek final mücadelesinde Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiakos'u ağırlıyor. Olympiakos - Fenerbahçe mücadelesi Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda 18 Nisan Perşembe günü saat 22.00’da başlayacak.

E123D16742Fd4B259C8973Daade2Ba88

FENERBAHÇE - OLYMPİAKOS MAÇI ŞİFRESİZ KANAL DA MI OLACAK?

Fenerbahçe'nin Yunan ekibi Olympiakos'u konuk edeceği çeyrek final rövanş karşılaşmasının yayıncı kuruluşu belli oldu.

UEFA Konferans Ligi yayın haklarını elinde bulunduran Acun Ilıcalı, maçın şifresiz yayınlanacağını duyurdu. Mücadele TV 8 ekranlarından naklen yayınlanacak.

FENERBAHÇE LİG GALİBİYETİYLE MORAL BULDU

Konferans Ligi çeyrek finalinin ilk maçında rakibinin gollerine engel olamayan Fenerbahçe, üç farkla geriye düşmüştü. Ancak ikinci yarıda Dusan Tadic ve İrfan Can Kahveci'nin golleriyle birlikte geri dönüş yapan sarı-lacivertliler, bitiş düdüğüne kadar üçüncü golü bulmak için fırsatlar yakaladı. Ancak bu fırsatları değerlendiremeyen Fenerbahçe, mücadeleden 3-2 mağlubiyetle ayrıldı.

Trendyol Süper Lig'de ise 31. haftada Fatih Karagümrük'e konuk olan Fenerbahçe, geriye düştüğü karşılaşmayı Dzeko ve Batshuayi'nin golleriyle 2-1 kazanmayı başardı. Bu galibiyet, Fenerbahçe'nin kritik çeyrek final mücadelesi öncesinde ligde aldığı moral depoladı.

FENERBAHÇE TARAFTARI ÖNÜNDE KAYBETMİYOR

Bu sezon Avrupa'da iç sahada 7 maça çıkan sarı-lacivertliler, 6 maçı kazanırken bu mücadelelerden en az 2 farklı galip ayrıldı. UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Yunanistan ekibi Olympiakos'a deplasmanda 3-2 kaybeden Fenerbahçe, evindeki rövanş maçını beklemeye başladı.

Georgios Karaiskakis Stadı'nda oynanan müsabakada 3-0 geriye düşmesine karşın Tadic ve İrfan Can Kahveci'nin golleriyle skoru 3-2'ye taşıyan Fenerbahçe, tur için umutlandı. Sarı-lacivertli takım, taraftarı önünde en az 2 farklı galip gelmesi durumunda yarı finalde Aston Villa-Lille eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Editör: Cemre UZUN