AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem hakkında bazı basın yayın organlarında görevden alınacağı yönünde haberler yer aldı. İddiaların ardından Erdem’e, yol arkadaşlarından destek açıklamaları geldi.

AK Partili Yavuz'dan "değişim" açıklaması
AK Partili Yavuz'dan "değişim" açıklaması
İçeriği Görüntüle

YÜZBAŞIOĞLU: “YOLUN YOLUMUZDUR BAŞKANIM”

Erdeme Ilce Baskanlarindan Destek 640415 9B29E007Ea1Ff45F37Ddbdc6838E6D11

Sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Mehmet Yüzbaşıoğlu, iddialara tepki göstererek, “Biz Rahmanın kullarıyız, kullarına kul olmayız. Kendisiyle yol yürümekten onur ve gurur duyduğum kıymetli İl Başkanımız Sayın Mehmet Erdem’le ilgili faso fiso haberleri yapanları kınıyor, saygıdeğer İl Başkanımıza her daim başarılar diliyorum. Yolun yolumuzdur Başkanım” ifadelerini kullandı.

ÇINK: “TEŞKİLATLARIMIZ DİMDİK AYAKTADIR”

Partinin iç işleyişine yönelik yapılan yorumların karşılık bulmadığını belirten AK Parti Germencik İlçe Başkanı Yılmaz Çınk ise, “AK Parti, tartışmalarla değil teşkilat disiplini ve dava bilinciyle yol yürüyen bir harekettir. Partimizin iç işleyişini bilmeden yapılan yorumlar, teşkilatlarımızda hiçbir karşılık bulmaz. Aydın İl Başkanımız Sayın Mehmet Erdem, teşkilatlarımızın ortak iradesini temsil eden, güven veren bir isimdir. Kişiler üzerinden algı oluşturma çabaları ne partimizi sarsar ne de yolundan döndürür. AK Parti, gazetecilerin ya da dış odakların yön vereceği bir yapı değildir. Biz enerjimizi polemiklere değil, milletimize hizmete harcıyoruz. Teşkilatlarımız dimdik ayaktadır. Herkes müsterih olsun” dedi.

DEMİR: “ALGI OLUŞTURMAYA ÇALIŞMAK KİMSENİN HADDİ DEĞİLDİR”

AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı Fatih Demir de Erdem’e yönelik iddiaların teşkilatı yıpratamayacağını dile getirerek, “İl Başkanımız Sayın Mehmet Erdem’in gerek yürüttüğü çalışmalar, gerekse vatandaşlarımızla kurduğu samimi ve güçlü bağ üzerinden algı oluşturmaya çalışmak hiç kimsenin haddi değildir. Kamuoyunu yanıltmaya yönelik alavere dalavere yöntemlerle siyaset üretmeye çalışanlar şunu iyi bilmelidir ki; bu tür girişimler ne teşkilatımızı ne de Başkanımızı yıpratabilir. Bizler milletimizin hizmetinde, sahada, alın teriyle ve samimiyetle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Muhabir: EMRAH DİNÇER