Küçük yaşına rağmen birçok hayran kitlesine sahip olan Ecrin Su Çoban, gündemden düşmeyen isimler arasında yer almaktadır. Bu kapsamda Ecrin Su Çoban kimdir sorusu, vatandaş tarafından sıkça araştırılmaktadır. Ecrin Su Çoban hakkında merak edilenleri derledik!

Ecrin Su Çoban Kimdir?

Çocuk yaşından beri kameraların önünde yer alan Ecrin Su Çoban, oyunculuk yaparak tanınmaya başlamıştır. Ancak ilerleyen zamanlarda açtığı Youtube kanalı da birçok kişi tarafından takip edilmektedir. Dolayısıyla Ecrin Su Çoban, oyunculuğun yanı sıra sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da oldukça konuşulmaktadır.

Ancak genç oyuncunun yetenekleri burada da bitmiyor… Ecrin Su Çoban sahip olduğu duru sesiyle de onu dinleyen kulakları adeta mest ediyor.

Bu kapsamda ise Ecrin Su Çoban, 2018 yılında katıldığı O Ses Çocuklar adlı yarışmayla karşımıza çıkmaktadır. Bu programda başarılı şarkıcı ve söz- beste yazarı Nil Karaibrahimgil’in Kanatlarım Var Ruhumda adlı şarkısını seslendirmiştir. Kendine has ve duru bir sese sahip olan genç isim, bu yarışmanın ardından Ecrin Su Çoban kimdir şeklinde sıkça araştırılmıştır.

Ecrin Su Coban Kimdir 2

O Ses Çocuklar adlı yarışmadaki performansıyla sesini tüm Türkiye’ye beğendiren Ecrin Su Çoban, 2019 tarihinde bir başarıya daha imza atmıştır. Bu kapsamda ise genç isim, ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile Alice Müzikali’nin baş şarkısı olan Kuzey Yıldızı’nı seslendirmiştir.

Genç oyuncu Ecrin Su Çoban boyu ve kilosuyla da oldukça merak edilmektedir. Ancak ünlü ismin kilosu hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Henüz gelişme çağında olan genç oyuncunun boyu ise en son yer alan bilgilere göre, 155 cm olarak karşımıza çıkmaktadır.

Ayrıca merak edenleri için Ecrin Su Çoban Instagram’da ‘@ecrinsucoban_offical’ kullanıcı adıyla yer almaktadır. Youtube’da 1 milyonu aşkın takipçisi bulunan Ecrin Su Çoban’ın Instagram’da 581 bin takipçisi bulunmaktadır.

Ecrin Su Coban Kimdir 5

Ecrin Su Çoban Kaç Yaşında? Nereli?

Ecrin Su Çoban yaşı memleketiyle de sıkça araştırılmaktadır. Dolayısıyla Ecrin Su Çoban kimdir, merak edenleri için ünlü ismin yaşıyla devam edelim… Ecrin Su Çoban 16 Kasım 2006 tarihinde dünyaya gelmiştir ve günümüz itibarıyla 17 yaşındadır.

Peki Ecrin Su Çoban nereli? Kocaeli’nde dünyaya gelen genç ismin kökeni gereğince de buralı olduğu bilinmektedir.

Ecrin Su Coban Kimdir 3

Ecrin Su Çoban Kaçıncı Sınıfa Gidiyor?

Genç yetenek Ecrin Su Çoban, Youtube kanalında çektiği vlogları ve ders çalışma programlarıyla özellikle genç neslin oldukça dikkatini çekmektedir. Bu kapsamda Ecrin Su Çoban kaçıncı sınıfa gidiyor ve nerede okuyor sıkça araştırılmaktadır.

Ecrin Su Çoban’ın lise son sınıf öğrencisi olduğu bilinmektedir. Bu kapsamda 12. sınıfa giden genç oyuncu, üniversite sınavlarına hazırlanmaktadır. Ancak Ecrin Su Çoban hangi okula gidiyor sorusu kapsamında herhangi bir bilgi yer almamaktadır.

Ecrin Su Coban Kimdir 1

Ecrin Su Çoban Oynadığı Dizi ve Filmler

Ecrin Su Çoban kimdir başlığı altında genç ismin oyunculuk yaptığını da söylemiştik. Şimdi de Ecrin Su Çoban’ın sıkça araştırılan oyunculuk kariyerini inceleyelim…

Aydınlı hurdacı başkanın takımına destek yağıyor Aydınlı hurdacı başkanın takımına destek yağıyor

Ecrin Su Çoban Youtube ve müzik kariyerinin yanı sıra, oyunculuğuyla da ün sanmış ve adından söz ettirmiş genç yetenekler arasında yer almaktadır. Dolayıyla genç oyuncu Ecrin Su Çoban oynadığı diziler ve filmlerle oldukça merak konusudur.

Genç yaşına rağmen başarılı projelerde yer almış olan Ecrin Su Çoban’ın dizileri, kronolojik olarak aşağıdaki gibidir:

  • İyi Aile Babası (2020)
  • Babam Çok Değişti (2020)

Ecrin Su Çoban televizyon dizilerinin yanı sıra dijital platformlarda da boy göstermiştir. Bu kapsamda Blu TV ekranlarında yayınlanan bir gençlik dizisinin başrolünde yer almıştır. Dizinin başrolü olan genç isim, 2021yılında Blu TV’de yayınlanan Masal Şatosu: Peri Hırsızı adlı internet dizisiyle gündeme gelmiştir. Oldukça sevilen bu dizi, daha sonra yine bir internet filmine konu olmuştur.    

Sıkça araştırılan Ecrin Su Çoban filmleri ise kronolojik olarak aşağıdaki gibidir:

  • Masal Şatosu: Sihirli Davet (2019)
  • Kardeş Takımı (2024)

Ecrin Su Çoban dizi ve filmlerinin yanı sıra ülkemizde büyük ses getiren bir projede yer almıştır. Bu kapsamda ilk gösterimi 2019 yılında olan Alice Müzikali’nde seyirciyle buluşmuştur. Alice Müzikali sayesinde alanında usta oyuncularla çalışan Ecrin Su Çoban; Serenay Sarıkaya, Şükrü Özyıldız, Ezgi Mola ve Merve Dizdar gibi isimlerle birlikte sahneye çıkmıştır.

Muhabir: Ömer ARAZ