Ege Denizi'nde korkutan deprem Ege Denizi'nde korkutan deprem

Didim Şoförler ve Otomobilciler Odasına bağlı İlçedeki taksiciler zam talebinde bulunmak amacıyla bir araya gelerek, şehir içinde konvoy yaptı. Taksici esnafı, zamlar konusunda herhangi bir yetkisi yada yükümlülüğü olmayan Didim Belediyesi önünde protesto yapmasına Belediye Başkanı Hatice Gençay kayıtsız kalmadı.
 Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Barış Şam ve yönetiminin zamlarla ilgili Başkan Gençay’a yaptığı ziyaret saatine denk gelen protesto eylemi sonrasında Başkan Gençay, Oda Başkanı Şam ve yönetim kurulu ile birlikte belediye önünde taksicilerle bir araya geldi. Gençay taksicilerin eylemini doğru bulmayarak “Geleceksiniz biz burada sizlerin sorunları dinleyip, çözüme kavuşturan insanlarız. Tamam gelmediniz. Gelmeden böyle bir protesto yapamazsınız. Oda Başkanınız yeni geldi; daha çayını içmedi bile, çay söyledik daha yeni konuşuyorduk.  Sesler ne dedim böyle böyle tamam gelin konuşalım ama böyle olmaz. Oda başkanınızı ezdiniz zaten, buyurun gelin konuşalım.” Sözleriyle uzlaşı mesajı verdi.

Didimdeki Taksicilerin Protestosuna Gencaytan Uzlasi Mesaji 476304 Cfd53F84217Bf65C16F71E57B5De3AcaDidimdeki Taksicilerin Protestosuna Gencaytan Uzlasi Mesaji 476304 9084A6A793Da41C2D0F8235Ed28B9Dcb

Muhabir: HÜSEYİN ÇALIŞKAN