CHP Didim İlçe Başkanlığı öncülüğünde Didim Orman Kampı’nda dayanışma pikniği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay ve Başkan Yardımcısı Aydan Aşık Turgut, CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Kemal Güneri, Didim CHP İlçe Başkanı Aşkın Atlı, Didim Belediyesi bazı meclis üyeleri ve partili vatandaşlar katılım gösterdi. Piknik etkinliğinde partililere ücretsiz yiyecek ve içecek ikramlarında bulunuldu. Başkan Gençay katılan vatandaşlar ile tek tek selamlaşarak sohbet etti.
Etkinlikte konuşan CHP Didim İlçe Başkanı Aşkın Atlı “Cumhuriyet yolunda verilen büyük mücadele. Asırlık bir hikâyenin en zor ve can alıcı zamanları…. Anadolu'daki tüten ocaklarda mevzu vatan, mevzu bağımsızlık… Bir yanda kaçan, ihanet eden, şahsi menfaatlerini vatan toprağının önünde tutan ihanetçiler. Diğer yanda din, dil, ırk mezhep ayrımı yapmadan toprağı ekercesine siper kazan, canını vatanın bütünlüğü için adayan kahramanlarımız. Tüm bunların ötesinde ise bir lider, Bir önder, Bir Baş Komutan. Deniz mavisi gözleri ile umut olan, Geldikleri gibi giderler diyerek inancı vatan toprağının her bir köşesine yayan Mustafa Kemal Atatürk. İşte böyle bir liderin, bugün bizlere, yarın ise bizlerin bırakacağı mirasın sahiplerine emanet ettiği Cumhuriyet'in ve Cumhuriyet Halk Partimizin aziz, şerefli ve onurlu üyeleri ile bir ara da olmaktan gurur duyduğumu belirtiyor ve etkinliğimize hoş geldiniz diyorum.” diye konuştu.

Didimde Chpliler Dayanisma Pikniginde Biraraya Geldi 465668 F5Cf1B5F44D339841B1035E30F6539A8

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, kendisini seçen ve Didim’in ilk kadın başkanı yapan Didimlilere teşekkür ederek, “Sizleri asla mahcup etmeyeceğim. Asla yalnız bırakmayacağım. Halk için çalışacağım demiştim. Bundan asla ve asla vazgeçmeyeceğim. Sevgili ailem biliyorsunuz çok kısa sürede biz bu seçimlere hazırlandık. Bu seçimlere hazırlanırken bizlerle yol alan bir takım arkadaşlarımız koltuk sevdası yüzünden bizlere karşı çalıştılar. Bizlere karşı başka partilerin içerisinde yer aldılar. Biz de diyoruz ki, bu tarihten sonra biz güçlü bir Cumhuriyet Halk Partisi olarak Cumhuriyet Halk Partisi'ne koltuk yüzünden ihanet edenlere tekrar döndüklerinde veya dönmeye çalıştıklarında onlara müsaade etmeyeceğiz. Çünkü onlar kendilerinin sadece partiyi temsil ettiklerini düşünüyorlardı. Bizlerin Cumhuriyet Halk Partililerin ne kadar güçlü, ne kadar inançlı Atatürk'ün yolunda cumhuriyete sahip kişiler olduklarını, bireyler olduklarını unutuyorlardı. Biz bu seçimde çok büyük oy farkıyla ve tek başımıza herhangi bir birliktelik olmadan hiçbir partiyle bir araya gelmeden Cumhuriyet Halk Partisi'nin gücünü gösterdik. Biz bu gücü önümüzdeki süreç içerisinde yaptığımız hizmetlerle, yapacağımız işlerle yine tüm Didimlilere yine göstereceğiz. Didim Belediyesi'yle beraber, Didim Belediyesi'nde çalışan tüm, emekçi arkadaşlarımızla beraber onlarla beraber çok güzel hizmetler sunacağız. Biz eğer güçlü olacaksak başarılı bir belediye yönetimi sergileyeceksek güçlü bir örgütün olması lazım. Güçlü bir yönetimin olması lazım. Ve şimdi görüyorum hem ilde hem ilçemde güçlü bir örgüt var arkamızda. Güçlü üyeler var.” dedi.

Didimde Chpliler Dayanisma Pikniginde Biraraya Geldi 465668 4Cc3400B9317Dfff1A73Fdcc9F688851

“TÜRKİYE’Yİ TEKRAR KIRMIZIYA BOYAYACAĞIZ”

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, CHP’nin temelinin emek olduğunu belirten Karakoz, “Ben Aydın milletvekili olarak Cumhuriyet Halk Partisi Didim örgütüne çok teşekkür ediyorum. Sadece Didim'de değil Aydın'da ve tüm Türkiye'de büyük bir başarıya imza attık. Bu başarıda adaylarımız, örgütlerimiz çok çalıştılar. Hem adaylarımız kazandı, hem örgütlerimiz kazandı. Ama bu seçimin başka kazananları da vardı. Bu seçimi işçiler kazandı, emekçiler kazandı, emekliler kazandı. Hak arayan, hukuk arayan, adalet arayan vatandaşlarımız kazandı. Bu ülkede haksızlık varsa, hukuksuzluk varsa, umutsuzluk varsa çare de vardır. Çare Türkiye Cumhuriyeti'nde her zaman Cumhuriyet Halk Partisi'dir, Cumhuriyet Halk Partisi örgütleridir. İşte o günlerden çok çalışıp son yerel seçimde tüm Türkiye'yi kırmızıya boyadık. Şimdi yine el ele vererek ilk genel seçimde tüm Türkiye'yi kırmızıya boyayacağız tekrar.” dedi.

Didimde Chpliler Dayanisma Pikniginde Biraraya Geldi 465668 54B97A58028Ef83D5868Ba6B49E587A9

Konuşmalar ardından Başkan Gençay ve bazı meclis üyeleri vatandaşlar ile birlikte bir araya gelerek zeybek oynadı. Etkinlik, canlı müzik ve halaylar eşliğinde devam etti.

Didim’de Trafik haftasında sürücüler bilgilendirildi Didim’de Trafik haftasında sürücüler bilgilendirildi

Didimde Chpliler Dayanisma Pikniginde Biraraya Geldi 465668 79C44B68015E437396283851533C2Eeb

Didimde Chpliler Dayanisma Pikniginde Biraraya Geldi 465668 74305Dea93A7Da7Db332C104Bb34E883

Editör: Cemre UZUN