8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında CHP Didim İlçe Başkanı Dilaver Demir ve beraberindeki partililer ilçenin değişik noktalarında kadınları ziyaret ederek günlerini kutladı. Resmi ve özel kurumların yanı sıra esnafları ve sokaktaki kadınları unutmayan CHP İlçe Başkanı Demir, kadınlara küçük hediyeler vererek günlerini kutladı.

Demir 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günüyle ilgili yaptığı değerlendirmede “ Cumhuriyet Halk Partisi Didim İlçe Örgütü olarak 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında ilçemizin birçok noktasını ziyaret ederek emekçi kadınlarımızla bir araya geldik. Kadınlarımıza küçük hediyeler takdim ederek bu anlamlı günü birlikte kutladık.

Hayatın her alanında emekleri, mücadeleleri ve varlıklarıyla toplumu güçlendiren tüm kadınların yanında olmaya devam edeceğiz. Eşitliğin, adaletin ve özgürlüğün olduğu bir gelecek, kadınların güçlü olduğu bir toplumla mümkündür. Başta Didim’de yaşayan kadınlarımız olmak üzere, tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyoruz.” İfadelerine yer verdi.






