Başkan Kıvrak, çocuklarla yaz kursunda buluştu Başkan Kıvrak, çocuklarla yaz kursunda buluştu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, Aydın'a geldi. İddiaya göre, Aydın'a kendi sosyal medya hesabı için çekim yapmak amacıyla gelen Pervin Ersoy, 4 saatlik gecikmenin ardından kente ulaştı.40 derece sıcak havada Ersoy'u bekleyen öğrenciler büyük zorluk yaşadı. Kenti gezen Ersoy'un giderlerinin Aydın Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından karşılandığı ileri sürüldü.
"ŞATAFATLI AĞIRLAMA"
Söz konusu iddialarla ilgili CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Ersoy'a çok sert tepki gösterdi. Yazılı bir açıklama yapan CHP'li Saatçı şu ifadeleri kullandı: "Hep bir şey dedik ve diyoruz!!! 
Kibir abidelerinin saltanatının faturasını bu halkın omuzlarına yüklemeyin. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Gürsoy, bugün Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından ağırlanmış. Sebebinin ise kendi sosyal medya hesaplarına özel içerik üretmek olduğu iddia ediliyor. Özel uçak ile Aydın'a geldiği öne sürülen hanımefendi için 4 araçta eşlik ediyor. Yapılan programda Efe gösterisi için hazırlık yapan çocuklarımız saatlerce sıcak havada bekletilirken, görevini yapmaya çalışan basın mensuplarımız ise görmezden gelinmiş. Bu özel, şatafatlı ağırlama giderleri tabi ki nasıl karşılandı bilinmez. Ama bilinen bir gerçek var ki; bir devlet kurumu ağırlıyor ve eşlik ediyor."

Whatsapp Görsel 2024 06 05 Saat 22.25.24 A8B7C4Ae
"KİŞİYE GÖRE Mİ ŞEKİLLENİYOR"
CHP'li Saatçı açıklamasını şu sözlerle tamamladı: "Tedbirleri kişiye göre mi şekil alıyor. Nerede tasarruf tedbirleri kapsamında alınan kararların uygulaması? Milletin cefası, onların sefası olmuş. Şahsi emellerini; oturdukları koltukların gücü çizgisinde oluşturanların rüzgarı elbet bir gün dinecek. İşte o gün devlet kurumlarının şahsa değil, halka hizmet etmesi gerektiğini herkes anlayacak."

Whatsapp Görsel 2024 06 05 Saat 22.25.24 F4984Ad3

Kaynak: HABER MERKEZİ