Geçtiğimiz günlerde ani şekilde görevden alınan CHP Efeler Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman, suskunluğu bozdu. Sosyal medya hesabından paylaştığı videoda görevden alınma sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Artuğ Akosman, partinin il yöneticileri tarafından darp edildiğini ileri sürdü.

Chpde Gorevden Alinan Akosmandan Aciklama Darp Edildim 476415 4Fa25Dd2Bb4A65B50217E4770D76C886

“MÜCADELE EDECEĞİM”

CHP’li Akosman, yaşananlar karşısında hukuk ve adalet mücadelesi verdiğini belirterek, “Partimizde yıllardır Efeler Gençlik Kolları Başkanı olarak hak, hukuk mücadelesi verirken kendim bizzat İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından yalan ve iftiralarla geçtiğimiz günlerde görevden alındım. Ardından il yöneticileri tarafından darp edildim. Hak, hukuk ve adalet mücadelesi veren bir genç olarak karşı karşıya kaldığım bu siyasal ve fiziksel zorbalık karşısında yalnız olmadığımı gayet iyi biliyorum. Yaşadığımız tüm bu haksızlıklara rağmen en başından beri parti kültürümüz ve ahlakımızdan dolayı sessizliğimizi koruduk. Kişisel çıkarlarını partimizin önüne koyanlara karşı dün nasıl eyvallah etmediysek bugün de etmeyiz” dedi.

Chpde Gorevden Alinan Akosmandan Aciklama Darp Edildim 476415 384C88193F9845879D6E54668F8Aa2Bb

ŞİİRLİ GÖNDERME

Akosman, “Ne diyor mavi gözlü dev Nazım Hikmet dizelerinde? ‘Yok, öyle umutları yitirip karanlıkta savrulmak, unutma, aynı gökyüzü altında bir direniştir yaşamak…’ Partimizde zorbalık değil, liyakat hâkim olmalı diyenlere selam olsun” diyerek hukuk mücadelesini sürdüreceğini dile getirdi.

AK Parti ile CHP karşı karşıya AK Parti ile CHP karşı karşıya

Muhabir: KAZIM YÖRÜKÇE