Ramada Resort By Wyndham, Golf ve Ramada Hotel, Suıtes By Wyndham Kuşadası Genel Müdürü Murat Üner, Wyndham Hotels & Resorts'un (NYSE: WH), altı kıtada 80'den fazla ülkede yaklaşık 9 bin 200 otel ile dünyanın en büyük otel franchising şirketi olduğunu, yaklaşık 812 bin odadan oluşan ağı sayesinde Wyndham, konaklama endüstrisinin ekonomisinde ve orta ölçekli segmentlerinde öncü olduğunu belirtti.

"MÜŞTERİ DEĞİL, ARKADAŞIMIZ GÖZÜ İLE GÖRÜYORUZ"

Şirketin, Super 8, Days Inn, Ramada Wyndham, Ramada Encore, Wyndham TRYP, Hawthorn Suites, Marka Koleksiyonu, Wyndham ve daha fazlasını içeren 20 otel markasından oluşan bir portföy işlettiğini belirten Üner, ''Wyndham Hotels ve Resorts aynı zamanda 400'den fazla mülk yönetimiyle otel yönetimi hizmetlerinin lider sağlayıcısıdır. 64 ülkeye yayılmış yaklaşık 850 otel ile Ramada by Wyndham, dünyanın en tanınmış otel markalarından biridir. Ramada’nın, misafirperverliği anlamlı hale getirme konusunda derin tutkusu ile Şirketimiz Özyer Grup'un özgür zamanlarda 'Dostluk Kurma Zamanı'' sloganını birleştirerek, misafirlerimize sevdikleriyle paylaşmaktan zevk alacakları keyifli tatil anları yaratıp onları mutlu etmek hedefimizdir'' dedi.

"SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR ÇEVRE VE SOSYAL SORUMLULUĞUMUZU BİLİYORUZ"

Bu başarıyı gerçekleştirirken iç misafirleri olan personelin de memnuniyetinin öncelikleri olduğuna vurgu yapan Murat Üner, şunları kaydetti: ''Biz gerçek bir aileyiz ve bu aile çalışırken üzerine düşeni huzur ve sevgi ile gerçekleştiriyor. Ek çabaya gerek kalmadan, emeğimizin, özenimizin karşılığı olarak mükemmel misafir deneyimine ve dolayısıyla memnuniyetine ulaşıyoruz. Marka gerekliliklerini en iyi şekilde gerçekleştirme konusunda ekibimiz çok titiz. Ödülümüzün tarafımıza verilmesi için; özellikle misafir değerlendirmeleri, marka denetim sonuçları, başarılı finansal sonuç ve sadık misafir profili oluşturma gibi kriterler değerlendiriliyor. Bunlarla birlikte sürdürülebilir çevreye, sosyal sorumluluğumuza da dikkat eden, hayata katkı sağlamayı hedefleyen tesisleriz.''

"MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖNCELİĞİMİZ"

Dünya çapında Best Of Ramada Ödülü'nü 850 otel arasında 93 otelin almaya hak kazandığını ifade eden Murat Üner, ''93 otelin 12'si Türkiye'dendir. Türkiye'den 12 otelin 2'si bizim tesislerimizdir. 100 üzerinden değerlendirmede 94,7 total puanla her iki tesisimizle üstelik Ramada Resort By Wyndham Kuşadası ve Golf ile 2 yıl üst üste bu ödülleri alarak istikrarlı bir şekilde çok iyi performansla hizmetimize devam ettiğimizi misafirlerimize duyuruyoruz. Huzur içinde, hep birlikte eğlenerek emek veren tüm çalışanlarımıza, bu çalışma ortamı için bizleri destekleyen ve imkan sunan, vizyonu geniş, vicdanı hür Özyer Grup üst yönetimimize ve bizleri bu kadar iyi değerlendiren, memnuniyetini belirten misafirlerimize teşekkür ederiz​​'' diye konuştu. Düzenlenen ödül töreninde Best Of Ödülü'nü, Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi Franchise Operasyonları Direktörü Ayça Beslen'in elinden alan yöneticiler, tüm personel adına kabul ettiler. Ayça Beslen törende Wyndham Hotels & Resorts - Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi Başkanı Edwin Broers'in el yazısıyla özel olarak gönderdiği tebrik mesajını da okuyarak ekibi tebrik etti. Edwin Broers, ''Sevgili Murat ve ekibi, büyük başarınız için tebrikler. Ekibiniz çok iyi bir iş çıkardı ve ortak olarak sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyoruz'' ifadelerini kullandı.
Muhabir: Yazar Silinmiş