Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde Ziraat Odası Başkanı Yüksel Yılmazoğlu ve eşi Hilmiye Yılmazoğlu’nun oğlu Anıl Yılmazoğlu, Fikret-Aysun Erdoğdu çiftinin kızı Beyza Erdoğdu ile hayatını birleştirdi. Muhteşem düğün törenine, iş ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı.

YILMAZOĞLU AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADILAR

AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş ve Ömer Özmen, AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Umut Tuncer, AK Parti Aydın önceki dönem milletvekilleri Bekir Kuvvet Erim, Metin Yavuz ve Rıza Posacı, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP MKYK Üyesi Burak Pehlivan, Aydın Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkcü, Aydın-Muğla İlleri Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Halit Şakar, AK Parti Sultanhisar İlçe Başkanı Abdullah Bozdoğ, ziraat odaları başkanları, daire müdürleri, ilçe başkanları düğün törenine katılarak Yılmazoğlu ailesini mutlu gününde yalnız bırakmadı.

YILMAZOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

Aynı zamanda geçmiş dönem AK Parti Sultanhisar İlçe Başkanı Yüksel Yılmazoğlu, eşi Hilmiye Yılmazoğlu ile birlikte davetlileri karşılayarak yakından ilgilendi. Alkışlar eşliğinde piste giren çift, ilk danslarını yaptı. Kendileri için hazırlanan düğün pastasını keserek canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen genç çifti, pistte ailesi ve sevenleri yalnız bırakmadı. Yüksel Yılmazoğlu düğün törenine katılan herkese teşekkür ederek herkese sağlık ve mutluluk diledi.