Özgeçmişi hakkında bilgi vererek konuşmasına başlayan Tabak, daha önce yaptığı çalışmalardan örnekler verdi.
Tabak, "DSP İlçe Başkanıyken 11 yolun asfaltlanmasını sağladım. İl Genel Meclis Üyesi olduktan sonra Dedebağ Mesire alanında düzenlemesine, Töz evi olarak bilinen Tekkeşinler Evinin satın alınmasında aktif rol oynadım. 21 mahalleye cemiyet alanı kazandırılmasını sağladım.Bu hizmetleri bizden önce de sonra da yapabilen olduğunu görmedim" dedi.
"EN BÜYÜK GÜÇ HALKTIR"
Sözlerini sürdüren Tabak, "Birlik beraberlik kardeşlik ruhuyla çalışacağım. Meclis üyen yokken nasıl çalışacaksın diyorlar. Diğer partilerden gelecek meclis üyelerinin hepsiyle eşit mesafedeyim. Partili bir başkan seçildiğinde farklı farklı partilerden meclis üyeleri oluyor. O, onlarla nasıl çalışıyorsa ben de öyle çalışacağım. Kapalı kapılar ardında birilerinin işlerini görmek onlara menfaat sağlamak için belediye başkanlığı yapmayacağım. Benimle çalışacak meclis üyelerini de bu anlayışla çalışmasını sağlayacağım. Ben tek başıma değilim en büyük güç halktır. Halka dayanmayan hiçbir siyasi hareket başarılı olamaz" dedi.

Bagimsiz Aday Tabak En Buyuk Guc Halktir 457416 26F6A30E74824Da076E355657136C8Cb
RAKİPLERİNE GÖNDERME YAPTI 
Rakiplerine de gönderme yapan Tabak,  "Mustafa Bey 10 yıl ilçeyi idare etti. Ankara'ya götürüldüğü tek bir proje var mı? Son 5 yılda bu ilçede pek çok yanlış yapılırken kılını kıpırdattı mı? Belediyenin borcu ne kadar öğrenmek istiyoruz.  O kadar malını mülkünü sattılar. Yazık değil mi? Ziraat Odasına hizmet binası yapılacak diye belediye ait arsa ihaleye çıktı. Çiftçi kuruluşu diye kimse ihaleye girmedi. Ziraat Odası alsın faydalı bir iş yapsın diye. Ama ne oldu? Ziraat Odası aldığı binayı sattı. Dikkat edilmesi gereken hususlar bunlar. Cuma Mahallesi'nde de mermer üzerine atölye kuracak bir firma için belediye yerini ihaleye çıkardı. Bu yeri de başkası aldı" şeklinde konuştu.

Bagimsiz Aday Tabak En Buyuk Guc Halktir 457416 A763F9F32E1Eb21741Cd43D172Ba0D0A
"İKİ MUSTAFA'NIN İZİNDEYİZ"
Bazı projelerinden bahseden Tabak, "Giriş çıkış yollarını yapacağım. Yaykın yolunu Muğla'ya bağlamalıyız.  Yama sorununu çözmeyenler asfalt yapacağım diyor.  Gençlerin önüne yeni iş sahaları açacağız. Onlarca eğitimli gencimiz dışarda. Onlarca zanaat ustalarımız dışarda. İlçe olarak böyle yaşamaya mahkum değiliz. Afrodisias Müzesinin bir parçası buraya kurulmalı. CHP'nin oylarını bölmek için yola çıkmadım. Atatürk'ün izindeyim. Halamın güzel bir lafı vardı. Allah sizi iki Mustafa'nın yolundan ayırmasın derdi. Biri Muhammed Mustafa'nın diğeri Mustafa Kemal'in. Bizim aldığımız terbiye bu. Bizim Mustafa ise hizmetleri koparacağım diyor. Koparamazsın Mustafa. Ben seni tanıyorum. Sen sana verilenle idare edersin. Benim 3 adayı da incitmek gibi bir niyetim yok. Amacım hataları söylemek. Ufacık bir gıcık için özür diliyorsun hataların için özür dilemeyecek misin? Bunları söylerken kinim olduğu için söylemiyorum.  Seçilsin tebrik ederim. Seçileyim tebrik etmeye gelsin, kapım açık her zaman" dedi.

Bagimsiz Aday Tabak En Buyuk Guc Halktir 457416 Db9Fc1C6Dc6A2E106Bad16Aa27Ecb5Ab
"BEN POSTA DEĞİL DOSTA BAKARIM"
Tabak'ın konuşmasında "Kimseden bir beklentim yok. Kendimden eminim. Büyükşehirden de bakanlıklardan da ne gerekiyorsa alacağım. Her yolu deneyeceğim. Usule uygun yöntemler yanıt vermezse gerekirse bakanlıkların önünde kıl çadır kuracağım. Açlık grevi yapacağım.
Bir belediye başkanının meclis üyesinin çocuğu belediyede işe girmişse onlar hizmet almak için irade koyamazlar. Halkın ferasetine güveniyorum. Bana oy verdinizde  bütün siyasi partilere tepki göstermiş olacaksınız. Onlar da kendilerine çeki düzen verecekler. Bu hikayeyi hep birlikte yazacağız. Ben posta bakmak dosta bakarım. Bizim derdimiz günü kurtarmak değil. Karacasu'nun geleceğini şekillendirmek. 
İşe göre adam alınmıyor, adama göre iş yaratılıyor malesef. Bunlara son vereceğiz" ifadeleri de yer aldı.

Tabak kendisine gelen sorular üzerine, "Çarşı trafiğini düzenleyeceğiz. Karacasu Myo'ya tarım üzerine bölüm kazandırılmasını sağlayacağım" dedi.

MHP’li Pehlivan’dan Ankara çıkarması MHP’li Pehlivan’dan Ankara çıkarması

Bagimsiz Aday Tabak En Buyuk Guc Halktir 457416 636B552F4Fcf6A947B1794194B78A655

Muhabir: ÖZGÜR DEDEOLUK