Ev ev dolaşarak bayram ziyaretleri gerçekleştiren jandarma personeli, vatan uğruna can veren kahramanların emanetleriyle bir araya gelip bayram sevincini paylaştı. Aydın genelinde gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit aileleriyle yakından ilgilenen jandarma personeli, gazilerle sohbet ederek onların bayramını kutladı. Ziyaretlerde zaman zaman duygu dolu anlar yaşanırken, şehit yakınları gösterilen vefa nedeniyle memnuniyetlerini dile getirdi.

Aydinda Yurek Isitan Bayram Ziyaretleri 666089 40Cfeb

“HER ZAMAN BAŞ TACIMIZSINIZ”

Aydın İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Aziz şehitlerimizin emanetleri ve fedakâr gazilerimiz her zaman baş tacımızdır. Kurban Bayramı’nda da kıymetli ailelerimizin yanında olmaya devam ettik” ifadelerine yer verildi.

Nazilli’de asırlık bayram geleneği 4'ncü günde “Gencer” heyecanı
Nazilli’de asırlık bayram geleneği 4'ncü günde “Gencer” heyecanı
İçeriği Görüntüle

Aydinda Yurek Isitan Bayram Ziyaretleri 666089 3Cc77D

BAYRAMIN EN ANLAMLI ZİYARETLERİ

Türk bayraklarıyla karşılanan jandarma ekipleri hem devletin sıcak yüzünü gösterdi hem de şehit ailelerine yalnız olmadıklarını bir kez daha hissettirdi. Gerçekleştirilen ziyaretler, bayramın en anlamlı buluşmaları arasında yer aldı.

Muhabir: KAZIM YÖRÜKCE