Kaza, Efeler ilçesindeki Aydın-İzmir Karayolu Işıklı Kavşağı’nda meydana geldi.
İddiaya göre, kavşakta dönüş yaptığı sırada kırmızı ışık ihlali yapan İsmail S. yönetimindeki 35 CJJ 906 plakalı otomobil ile seyir halindeki Oğuz Y. idaresindeki 45 ALY 130 plakalı hafif ticari araç çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle otomobilde büyük çapta hasar oluşurken, araç sürücüsü İsmail S. kazadan yara almadan kurtuldu.

BABA VE KÜÇÜK OĞLU YARALANDI
Kazanın diğer aracında bulunan baba Oğuz Y. ile 4 yaşındaki oğlu A.E.Y. ise çarpışmada yaralandı.
İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, baba ve oğluna ilk müdahaleyi kaza yerinde gerçekleştirdi.
Yaralı baba ve 4 yaşındaki oğlu, ambulanslarla Aydın Şehir Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

Yapılan kontrollerin ardından baba ve oğlunun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Kazanın ardından otomobil sürücüsü İsmail S.’ye alkol testi uygulanırken, polis ekipleri kazanın meydana geliş nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlattı.





