Kasaplar Esnaf Odası Başkanı'ndan açıklama: Et fiyatları düşecek mi? Kasaplar Esnaf Odası Başkanı'ndan açıklama: Et fiyatları düşecek mi?
Aydın Efeler ilçesi Kadıköy mevkiinde kurulan, Aydın Efeler Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) kurulması çalışmaları devam ediyor.

Burada bulunan ve 175 dönümlük kapalı alana sahip, jeotermal kaynaklı ve topraksız tarım metoduyla ihracata yönelik salkım domates üretimi yapan Kevser Seracılık için bitki bakımı ile domates toplanması ve paketlemesi gibi işlerde çalıştırılmak üzere kadın işçiler alınacak.female-farmer-holding-some-tomatoes.jpg22 ŞUBAT'TA BİTİYOR

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Aydın İl Müdürlüğü’nden yapılan duyuruda söz konusu işin sezonluk değil 12 ay boyunca devam eden bir iş olacağı bildirildi. İş başvurularının Aydın İŞKUR Müdürlüğüne yapılacağı ifade edilirken işle ilgili şu bilgilere yer verildi: “Yemek ve servis (merkezden) imkanı mevcuttur. Arıya alerjisi ve sağlık problemi olmayan 35 yaşını aşmamış kadın adaylar başvuru yapabilir. Başvuru yapmak isteyen adayları 22 Şubat 2024 Perşembe günü saat:14.30'da Aydın İŞKUR Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek görüşmeye bekliyoruz.”