Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan Aydınfest Gençlik Festivali, kapılarını açıyor. Renkli görüntülere sahne olacak festival, bugün başlıyor. Konserler başta olmak çeşitli etkinliklerin düzenleneceği Aydınfest, dört gün sürecek. Özellikle gençlerin akın etmesi beklenen festivale katılan vatandaşlar, adeta eğlenceye doyacak.

TEKSTİL PARK’TA DÜZENLENECEK

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın öncesinde düzenlenecek olan Aydınfest, coşkulu kutlamalara da ev sahipliği yapacak. Geçmiş yıllarda yüz binlerce vatandaşı ağırlayan Aydınfest, bu yıl da sevilen sanatçıları ücretsiz bir şekilde vatandaşlar ile buluşturacak. Efeler ilçesindeki Tekstil Park’ta düzenlenecek olan festival, Aydınlılara unutulmaz bir zaman yaşatacak.

ÜNLÜ SANATÇILAR KONSER VERECEK

Festival, Color Party ile başlayacak.

Bugün saat 17.00’de düzenlenecek olan Color Party’in ardından saat 19.00’da Salman Tin, saat 20.30’da Madrigal ve saat 22.15’te Ceza konser verecek.

Yarın ise saat 19.00’da Poizi, saat 20.30’da Dedublüman ve saat 22.15’te Zeynep Bastık sahne alacak.

Nazillililer bu ekibi çok sevdi: Beğenilen komedi Cuma günü yine sahnede
Nazillililer bu ekibi çok sevdi: Beğenilen komedi Cuma günü yine sahnede
İçeriği Görüntüle

27 Ekim Pazartesi günü ise saat 19.00’da Sena Şener, saat 20.30’da Emir Can İğrek ve saat 22.15’te Norm Ender,

28 Ekim Salı günü de saat 19.00’da M Lisa, saat 22.15’te Edis konser verecek.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm vatandaşları Aydınfest’e davet etti.

Muhabir: EMRAH DİNÇER