Aydın’ın Nazilli ilçesinde örnek bir sevgi hikâyesi mutlu sona ulaştı. Bedensel engelli Samet Çıtanak ve Naime Satılmış, düzenlenen törenle dünyaevine girdi.

Nazilli’de orman yangını: Ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor Nazilli’de orman yangını: Ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor

Nazilli Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleşen törene çiftin aileleri ve yakın dostları katıldı. "Bir ömür boyu mutluluğa evet" diyen Samet ve Naime’nin heyecanı ve sevinci gözlerinden okunurken, salonda duygusal anlar yaşandı.

ENGELLERİNİ AŞKLA AŞTILAR

Engellerin aşkla aşıldığını bir kez daha kanıtlayan genç çift, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Mutluluklarıyla herkese örnek olan Samet ve Naime Çıtanak çifti, hayatlarının en özel anısını dostlarıyla paylaşarak yeni bir hayata adım attı.

Muhabir: M. NAZLI ALTINAYAR