Aydınlı sporcu Koray’dan U18 Avrupa Şampiyonası’nda büyük başarı Aydınlı sporcu Koray’dan U18 Avrupa Şampiyonası’nda büyük başarı

Aydın Süper Amatör Lig’de mücadele eden Yıldızspor, Kulüp Başkanı Kaya Özcan’ın önderliğinde başlattığı altyapı projesinin meyvelerini toplamaya devam ediyor. Kentte altyapıya yön veren kulüplerin başında yer alan Yıldızspor, bir oyuncusunu daha profesyonel takımlara göndermenin gururunu yaşadı.
Kaya Özcan’ın liderliğinde adeta futbolcu fabrikasına dönüşen ve çok sayıdaki futbol kulübünün yakından takip ettiği Yıldızspor’da kanat oyuncusu Arda Bilmez, 3. Lig’in yeni ekiplerinden Muğlaspor’a transfer oldu. Bilmez, geçen sezon 9 gol atarak, takımına katkı sunmuştu.

Arda Yildizspordan Muglaspora Transfer Oldu 477719 29C14C594C0C7Ae9A27Bd46D81A466D1

“TÜRK FUTBOLUNA YENİ OYUNCULAR KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Bilmez’den bir gün önce de takım kaptanı, stoper Ahmet Taha Dağbaşı’nın TFF 3. Lig temsilcilerinden Karabük İdman Yurdu’na transferine onay veren Yıldızspor’da Başkan Kaya Özcan, “Aydın’da birbirinden yetenekli çocuklarımız var. Altyapıya büyük önem veren bir kulüp olarak, deneyimli hocalarımızla çocuklarımızın yeteneklerini, kalitelerini ortaya çıkarmalarına katkıda bulunuyoruz. Profesyonel lig takımlarının kulübümüzü, oyuncularımızı yakından takip ettiğinin farkındayız. Son olarak değerli oyuncumuz Arda Bilmez’i Muğlaspor’a gönderdik. Bu transfer hem kulübümüze, hem de oyuncumuza hayırlı olsun. Biz kulüp olarak Türk futboluna yeni oyuncular kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: SPOR SERVİSİ