Efeler Belediyesi’nde tasarruf dönemi Efeler Belediyesi’nde tasarruf dönemi
Aydın’da gözler, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere çevrildi. Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı, ilk olarak Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı. AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ı Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösteren Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP’de de 5 ilçede adayını açıkladı. Cumhur İttifakı, Efeler, Söke, Germencik, Karacasu ve Sultanhisar’da MHP’li adaylarla seçime girecek.PEHLİVAN’DAN EFELER’İN ADAYI OLDU

Efeler’de MHP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Burak Pehlivan, Söke’de Tekin Yavuz, Germencik’te Halit Germen, Karacasu’da mevcut belediye başkanı Mehmet Erikmen ve Sultanhisar’da Hüseyin Özer aday gösterildi. MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Cumhur İttifakı olarak 5 ilçede MHP’li adaylarla, kalan 12 ilçede ise AK Partili adaylarla seçime gireceklerini söyledi.“AYDIN’IN ALAYINA TALİBİZ”

Cumhur İttifakı olarak seçime hazır olduklarını vurgulayan MHP’li Alıcık, “MHP olarak 5 ilçede aday çıkardık. Bu 5 ilçede partimizin adaylarıyla seçime gireceğiz. Kalan diğer 12 ilçede ise AK Partili adaylar olacak. Cumhur İttifakı olarak Aydın’ın alayına talibiz. Var gücümüzle çalışıyoruz. Teşkilatlarımız yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Adaylarımızla önümüzdeki hafta bir arada geleceğiz. Yol haritası belirleyerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sıkmadık el çalınmadık kapı bırakmayacağız. Cumhur İttifakı olarak 31 Mart’ta Büyükşehir ve ilçe belediyelerinde zafere ulaşacağız.” dedi.
Böylelikle Cumhur İttifakı Nazilli, Kuşadası, Didim, Köşk, Koçarlı, Çine, Karpuzlu, Buharkent, Kuyucak, Bozdoğan, Yenipazar, İncirliova’da AK Partili isimlerle seçime girecek.