Başvurusu kabul edilen 64 yaşındaki Ünal Çelik’e şarj edilebilir engelli aracı, Nazilli Belediyesi Hizmet Binası'nda Başkan Haluk Alıcık tarafından verildi.
“MAĞDURUN, DÜŞKÜNÜN, ENGELLİNİN YANINDAYIZ”
Engelli vatandaşların da toplum içinde rahatça hareket edebilmelerinin gerekli olduğunu söyleyen Başkan Haluk Alıcık, her bireyin birer engelli adayı olduğunu hatırlattı. Başkan Alıcık, “Engelli vatandaşlara toplum içinde sahip çıkmalıyız. Onlara toplum içinde önemli ve değerli bireyler olduklarını hissettirmeliyiz. Biz Nazilli Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahibinin, mağdurun, düşkünün, engellinin yanındayız. Vatandaşlarımızın dertlerinin sıkıntılarının takipçisiyiz” dedi.“BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN”
Akülü şarj edilebilir engelli aracını Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın elinden alan Ünal Çelik ise, çok mutlu olduğunu söyledi. Katkıda bulunan herkese teşekkür eden Çelik, “İşlerimi gerçekleştirmekte zorluk çekiyor, bu yüzden evden dışarı pek çıkamıyordum. Başkanımızın sayesinde artık dışarıdaki işlerimi rahatça görebilecek, gezebileceğim. Başkanımızdan Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.Öte yandan Alıcık, yeni aracı hakkında Çelik'i bilgilendirirken ilk sürüşte de yardımcı oldu.
Muhabir: Yazar Silinmiş




