CHP’li Bülbül, mermer ocağındaki sorunu gündeme taşıdı CHP’li Bülbül, mermer ocağındaki sorunu gündeme taşıdı

Kuşadası Ticaret Odası'nın çok amaçlı salonunda gerçekleşen toplantıya AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş, AK Parti MKYK Üyesi Umut Tuncer, İl Başkanı Gökhan Ökten, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sarıgöz, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Murat  AK, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halit Şakar, Belediye meclis üyeleri, partililer  ve vatandaşlar katıldı. Toplantı öncesi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Belediye başkan adayı Mustafa Gökçe daha sonra projelerini tanıttı. Ardından meclis üyelerinin tanıtımı yapılarak, toplu bir aile fotoğrafı çekildi . 

Kusadasi Cumhur Ittifakindan Zafer Sesleri Yukseldi 450677 12E72C823A772E2928761Ccd83F5A56C

"KUŞADASI’NI BİR BEŞ SENE DAHA KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK"
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sarıgöz, "İktidarımız, 21 yıldır milletimize söz verdiğimiz eser ve hizmet siyasetine devam ediyor. Bugün burada yapılan toplantımızın, 31 Mart'ta ki zaferimizin ilanı olduğuna inanıyoruz. Cumhur İttifakı olarak amacımız, muhalefetin iradesi altında giderek kötüleşen şehirlerimizi, Türkiye'yi yüzyılın şehri haline getirerek gerçek belediyeciliği oluşturmaktır. Aydınımızı ve Kuşadamızı bir beş sene daha kaybetmeye tahammülümüz yok. Sayın Mustafa Savaş ve Mustafa Gökçe'nin bilgisi, tecrübesi, hizmete hazır ekipleri ve şehrine sahip çıkan dava arkadaşlarımızın desteğiyle inşallah 31 Mart'ta Aydın'ın altın çağını başlatacağız. Bugüne kadar dolaştığımız her yerde sıkmadık el, bırakmayacağız. Bugün bizi burada yalnız bırakmayan, şehrine sahip çıkan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun’’ dedi. 

Kusadasi Cumhur Ittifakindan Zafer Sesleri Yukseldi 450677 8192C8Ad69D3A022Cb3Fb4A4848Def1C

"KUŞADASI’NI DÜNYA ŞEHRİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"
Türkiye Yüzyılı vizyonunu Aydın'a yansıtmak istediklerini vurgulayan AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş; "İki tane Mustafa olunca Kuşadası ne olur arkadaşlar, Kuşadası coşar. Hazırız. Tarihi, medeniyeti, kültürü ile dillere destan olan şehrimiz yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Aydın’da kayıp yıllar var ve bu kayıp yılları telafi etmek için yola çıktık. Türkiye yüz  yılına yakışır bir Aydın ve Kuşadası inşa etmek için yola çıktık. Kuşadası’nı dünya şehri yapmak için her beraber çalışacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı Türkiye Yüzyılı vizyonunu sizler inşa edeceksiniz ve yine sizler ihya edeceksiniz. Sevgili Mustafa kardeşim bu anlattığım projeleri gerçekleştirme noktasında Mustafa abi olarak her zaman yanında ve emrinde olacağımın sözünü veriyorum. Birlikte uyum içerisinde olacağız. Bizim derdimiz hizmet; bizim derdimiz Aydın ve Kuşadası. Aydın’da her anlamda yerel yönetim ve hizmet noktasında yetersizlikler var. Aydın merkez başta olmak üzere ilçelerinde genel anlamda problemler var. Trafik, otopark, altyapı hep sorun ve çile. İlk etapta bu yetersizlikleri, yerel yönetim anlamındaki bu çileye son vereceğiz. Trafiği Aydın’da su gibi akıtacağız. İlk üç ayda, bir Nazilli’de sanayi kavşağı yapacağız, Efeler’de köprülü kavşak yapacağız, Söke’de Novada kavşağı ve Kuşadası’nda da sanayi kavşağı olmak üzere köprülü kavşağı yapacağız. Ayrıca Aydın ve Kuşadası Belediyesi’nin, ben yaptım oldu anlayışına son vereceğiz" dedi.

Kusadasi Cumhur Ittifakindan Zafer Sesleri Yukseldi 450677 Ddca279E76D390592Abd530419D1276F

"KUŞADASI BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ VE HAKETTİĞİ HİZMETİ ALACAK"
Aydın ve ilçelerinde yaşanan problemlerin her geçen gün arttığına dikkati çeken Savaş; "Kuşadası’nda tek yön sorunu var ki artık çileye dönüşmüş. Tek yön olayını birlikte oturup, istişare edeceğiz ve ortak noktada buluşarak çözüme kavuşturacağız. Kuşadası bizim gözbebeğimiz. Her yıl ülkemiz turizm geliri artmakta ve gelen turist sayısı artarak rekorlar kırmakta. Kuşadası bu rekorlardan ve gelen gelirlerden istediği payı alamamakta. Önümüzdeki dönem, biraz önce bahsettiğim o alt yapı yetersizliklerini giderdikten sonra Kuşadası o rekorlardan ve turizm payından fazlasıyla hak edecektir. Artık, yaz geldiği zaman, o patlayan lağım çukurları manzarasını göremeyeceksiniz. Kuşadası'na yakışan çevre düzenlemesi, trafik, turistler geldiğinde rahat ve huzurlu bir şekilde dolaşabileceği caddeler, kısacası fiziki koşulları hemen oluşturacağız. Kuşadası, termalden fazlası ile yararlanacak ve Sağlık Turizmi’nin başkenti olacak. Güzelçamlı ve Davutlar’ın kanalizasyon hikayesi 2010 yılında başladı ve yüzde 75’i hibe olan bir yatırım. Toplam yatırımın proje bedeli 640 milyon ve bunun 480 milyon lirası hibe. Geri kalan kısmı da 25 yıl boyunca, faizsiz bir şekilde geri ödenecek. Ama belediye ne diyor, bu yatırımın tamamını biz yaptık diyor. Bu emek hırsızlarına 31 Mart’ta sandıkta ders vermeye hazır mısınız? Hem yalan hem dolan hem göz boyama hem reklam bunlarda hepsi var. Ama benim hemşehirlilerim bunların dersini sandıkta verecek’’ diye konuştu. 

KUŞADASI'NIN ELLİ YILINI PLANLAMAK İÇİN YOLA ÇIKTI
Kuşadası'na yeniden turizm kenti kimliği kazandıracaklarını söyleyen Kuşadası Belediye Başkan Adayı Mustafa Gökçe; "İlçemizin önümüzdeki 50 yılını planlamak için çıktığımız bu yolda, Kuşadası'nı gerçek belediyecilikle buluşturacağımız ilk beş yılda, ayağı yere basan vizyon sahibi projelerimizi hayata geçirerek, şehrimizi yeniden turizm kenti kimliğiyle buluşturacağız. Kuşadası'mıza değer katacak, her biri birbirinden kıymetli, toplumun her kesimine hitap eden, iş hayatında başarılı, sevilen, pırıl pırıl belediye meclis üyesi listesiyle sizlerin karşısındayız. Belediye meclis üyesi adaylarımızın her biri, bu kutsal yolu yürümek için gerekli heyecan ve motivasyonla bizimle birlikte. Her birine ayrı ayrı, yol arkadaşlıkları, destekleri, samimiyetleri için huzurlarınızda teşekkür ediyorum’’ dedi. 

Kusadasi Cumhur Ittifakindan Zafer Sesleri Yukseldi 450677 4D36D2D7054C0A130Dd09148Bab93Ac0

"MUSTAFA SAVAŞ DENEYİMLERİNİ AYDIN’I YÖNETİRKEN KULLANACAK"
Gökçe konuşmasını şu sözlerle noktaladı; "Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Mustafa Savaş'ı hepiniz yakından tanıyorsunuz. Aydın'a doğduğu topraklara sevdalı,  Aydın sevdalısı başkanımız, milletvekilliği döneminde Aydın'ımızın ve hemşehrilerimizin dertleriyle dertlenen, Aydın'ın ve Aydınlıların yararına olacak her projede gövdesini taşın altına koyan bir duruş sergilemiştir. Bürokratik altyapısıyla devlet geleneğinden gelen, finans yönetimi konusundaki uzmanlığıyla bütçenin yönetilmesi, ekonominin oluşturulması ve yönetimi konularındaki tecrübelerini, 1 milyonu aşkın nüfusu sahip Aydın'ımızı yönetirken kullanacaktır. Biz Kuşadası ile beraber Aydın Büyükşehir’i de kazanacağız."

Kusadasi Cumhur Ittifakindan Zafer Sesleri Yukseldi 450677 Fd3868F1A2E492D5F7B799059E73D552Kusadasi Cumhur Ittifakindan Zafer Sesleri Yukseldi 450677 D4F8175Bfff79Cb25Bba627Bdd0C4A3CKusadasi Cumhur Ittifakindan Zafer Sesleri Yukseldi 450677 71Acdd71D82Db27196319A22E34B515AKusadasi Cumhur Ittifakindan Zafer Sesleri Yukseldi 450677 09Dd642C1B9588Eae0Eb8670C47B973EKusadasi Cumhur Ittifakindan Zafer Sesleri Yukseldi 450677 0B29116C9759998F637F116085013252

Kaynak: AYLİN ESER