Karacasu ilçesi Güzelköy Mahallesi yakınları Çatalçesme mevkinde karayolunda meydana gelen kaza yüreklere ateş düşürdü. Feci kazada 24 yaşındaki Emre Doğan isimli motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın nasıl meydana geldiği yönünde araştırmalar devam ederken kazaya karıştığı iddia edilen bir kamyoneti arama çalışmaları devam ediyor.

Whatsapp Image 2025 10 17 At 23.02.08

TIR'A MI ÇARPTI?

Kaza yerine 1 kilometre uzaklıktaki toprak işletmesindeki mesaisi bittikten sonra 09 AYR 321 plakalı motosikletiyle Karacasu merkezdeki evine gitmek üzere yola çıkan Emre Doğan, Çatalçesme mevkinde kaza yaptı. Doğan'ın ilk belirlemelere göre emniyet şeridinde park halinde bulunan dorse plakası 07 MKA 56 olan TIR'a arkadan çarpmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. TIR'ın arkadan aldığı darbe kayıtlara geçerken olay yerinden kaza esnasında geçen bir kamyonet soru işaretlerine neden oldu. Bu kamyonetin kazaya dahli olup olmadığı yapılacak incelemelerden sonra belli olacak.

Whatsapp Image 2025 10 17 At 23.03.32

NET GÖREN KAMERA YOK

Öte yandan Tır sürücüsünün Karacasu yönüne doğru seyir halindeyken aracını emniyet şeridinde park edip yol kenarındaki işletmeye yemek yemeye gittiği öğrenildi.

Yol kenarındaki işletmenin kamerası kazanı anını net olarak görmezken kaza olduğu esnada olay yerinden geçen bir kamyonet kameralara yansıdı. Bir başka işletmenin kamerası da olay yerini net olarak görmezken kazanın bu iki kameranın görüş açısının dışında meydana geldiği tespit edildi.

Whatsapp Image 2025 10 17 At 23.03.31

MESAİDEN EVE DÖNÜYORDU

24 yaşındaki Emre Doğan'ın 2 yıldır Dereköy yakınlarındaki toprak tesisinde çalıştığı öğrenildi. 2001 yılında ikiz olarak dünyaya gelen Emre Doğan çevresinde sevilen bir genç olduğu ifade edildi. Babası ve annesi şehir dışında çalıştığı için dede evinde amca ve halasının yanında büyüyen Emre'nin genç ölümü mahallesini yasa boğdu. Genç Emre'nin cenazesinin ilçedeki ilk incelemelerin ardından otopsi işlemleri için Adlı Tıp Kurumuna götürüleceği öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekipleri kaza yerinde delil toplarken Cumhuriyet Savcısı da incelemelerde bulundu. Karayolunda kaza sebebiyle trafik uzun süre kontrollü olarak sağlandı. Kaza yerinde çok sayıda Jandarma ve Emniyet ekibi görev yaptı. Kaza yerinde hasar görmüş kask da kazanın şiddetini ortaya koydu.

FETÖ üyesi şahıs, Aydın’da kıskıvrak yakalandı
FETÖ üyesi şahıs, Aydın’da kıskıvrak yakalandı
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2025 10 17 At 23.03.30

Muhabir: ÖZGÜR DEDEOLUK